Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Psicologia.jpeg

615 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Psicologia.jpeg

 1. 1. Miriam Castillo Alexandra Sancho Roger Toran
 2. 2. ADOLESCENTS SI NO ADULTS SI NO SENIORS (+65) SI NO En el gràfic podem apreciar que la majoria de les persones en té telefon mòbil, nomès 5 persones dels enquestats no en tenien.
 3. 3. Adolescents Android Apple Altres Adults Android Apple Altres/Cap Senior Android Apple Altres/Cap La gran majoria utilitzen el sistema android.
 4. 4. Adolescents Si No Senior Si No Adults Si No Quan hem fet aquesta pregunta, hem vist que les persones menors de 50 anys, aprox. si en tenien.
 5. 5. Adolescents SI NO Senior SI NO Adults SI NO Podem observar, que efectivament, les persones joves ( i no tant joves) abusen del whatsapp excessivament.
 6. 6. Adolescents Oci Feina Altres Seniors Oci Feina Altres Adults Oci Feina Altres La gent utilitza el móbil per a ús personal.
 7. 7. Adolescents de 0 a 3 h de 4 a 6 h la major part del dia Seniors de 0 a 3 h de 4 a 6 h la major part del dia Adults de 0 a 3 h de 4 a 6 h la major part del dia Com podem veure, la gent té una certa dependència al telefon móbil.
 8. 8. Adolescents SI NO Seniors SI NO Adults SI NO
 9. 9. Adolescents Si, sms o/i trucades No, només whatsapp Seniors Si, sms o/i trucades No, només whatsapp Adults Si, sms o/i trucades No, només whatsapp Es pot observar que la majoria no utilitza només el whatsapp,, per tant ens dona una idea de que al que realment s’ha creat una dependència es a la utilització del telefon mobil
 10. 10. Adolescents Line Telegram Altres No Seniors Line Telegram Altres No Adults Line Telegram Altres No També ens hem adonat que la gent utilitza altres aplicacions, enca ra que tenen la mateixa finalitat que el whatsapp
 11. 11. Adolescents si no Seniors si no Adults si no Els únics que no recorden la vida sense les noves tecnologies , són aquells que han nascut sota la influència d’aquestes.
 12. 12. Adolescents SI NO Seniors SI NO Adults SI NO El móbil s’ha convertit en una eina imprescindible per a la societat.
 13. 13. Adolescents menys de 10 anys entre 11 i 16 anys 17 anys o més Seniors menys de 10 anys entre 11 i 16 anys 17 anys o més D Adults menys de 10 anys entre 11 i 16 anys 17 anys o més
 14. 14.  Principalment podem destacar que hi ha un abús generalitzat de l’us del teléfon móbil. La majoria de les persones utilitza el whatsapp diariament com a medi per a comunicar-se o be aplicacións similars, i s’utilitza sobretot per a l’oci i vida personal.  Desde que van aparèixer els teléfons mobils, ha anat formant part de la nostra vida quotidiana, tant és així que cada cop adquirim el nostre teléfon més aviat, per això, avui dia no es de extranyar veure un nen de 5 anys amb un a les mans.  El móbil per tant, s’ha convertit en una eina imprescindible per a la societat. Tot ho podem fer amb ell, i sense ell anem perduts.

×