Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Irinel Bucur: Stagii la TravelTech

1,383 views

Published on

Prezentare în cadrul Stagii pe Bune 2011. Detalii pe blog-ul FII Student: http://fiistudent.wordpress.com/

Published in: Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Irinel Bucur: Stagii la TravelTech

  1. 1. Stagii pe Bune 2 Aprilie, 2011Travel Tech SRLWorldwide Travel Inteligence Provider
  2. 2. CINE SUNTEMTravel Tech este o companie din Iasi, Romania, ce ofera solutii de inalta performanta sicomplexitate pentru industria turistica.• Infiintata in 2002 sub denumirea “WebArtWiz“;• Introdus un nou concept care ulterior a devenit standard in industria turistica;• S-au dezvoltat solutii B2C (business to customer) pentru industria hoteliera;• S-a dezvoltat primul software de management al inventarului unui hotel (camere si preturi) ce actualizeaza in timp real profilul acestuia pe o multitudine de site-uri de rezervari, incluzand: booking.com, expedia.com, hotels.com, hotels.de;• Participari la numeroase workshop-uri nationale in industria turistica impartasind din experienta noastra cu altii, aducand contributii importante legate de reducerea costurilor si maximizarea profitului;• Datorita reputatiei castigate – bazata pe inovatii, tehnologie de ultima ora, credibilitate, servicii de calitate, respect in relatiile cu clientii - firma a atras atentia unor mari jucatori din piata, acest lucru concretizandu-se in 2007 printr-o infuzie de capital strain. Firma a fost redenumita, devenind astfel Travel Tech.• Din 2006 s-a decis crearea unei solutii de foarte mare anvergura care avea sa revolutioneze industria distributiei de produse turistice, asa cum este ea cunoscuta astazi, lucru recunoscut chiar de principalii furnizori de servicii similare.• In momentul de fata, Travel Tech este furnizorul exclusiv de solutii IT pentru Destinations of the World, unul din liderii mondiali in domeniul distributiei de servicii turistice.
  3. 3. CE FACEM• Atentia se pune pe dezvoltarea solutiilor IT de o performanta remarcabila, B2B (business to business), pentru industria turistica;• Interconectam prin servicii web furnizorii de servicii turistice cu agentii de turism din toata lumea prin intermediul platformei pe care am dezvoltat-o;• Parteneriate cu cele mai mari firme IT la nivel mondial care activeaza in industria turistica si enumeram: Amadeus, HBSi, Cybage, Tourico, Hotel Beds precum si lanturi hoteliere ca Hilton, Accor, IHG, Best Western, Kempinski;• Participam la numeroase targuri internationale de turism, printre cele mai importante fiind participarile la: Arabian Travel Market in Dubai, World Travel Market in Londra, Internationale Tourismus-Börse in Berlin;• Echipa este una tanara, ai carei membri – in majoritate absolventi ai FII – au cunostinte solide atat de in domeniul IT cat si in cel al industriei turismului;
  4. 4. SPRE CE NE INDREPTAMDorim sa devenim Lideri de Necontestat in randulcompaniilor furnizoare de solutii IT pentru turism.
  5. 5. EXPERIENTA ANILOR TRECUTI CU STAGII PE BUNEIn fiecare an, Travel Tech participa la evenimentul Stagii pe Bune, vrand sa dea astfel celorinteresati sansa de a invata si folosi, tehnologii de ultima ora si astfel sa capete experientaalaturi de noi si partenerii nostri de renume international.Cei care dovedesc ca merita sunt mereu bineveniti sa se alature permanent echipei noastre lafinalizarea studiilor.Avem alaturi de noi un absolvent al Facultatii de Informatica, care prin intermediul unuistagiu ne-a dovedit ca are calitati remarcabile .Intrebari: - ce ai reusit sa inveti in urma stagiului? - cum ai reactionat cand se apropia sfarsitul stagiului si stiai ca urmeaza sa ne parasesti? - cum ai reactionat la aflarea vestii ca dorim sa devii un membru permanent al echipei noastre? - care este atmosfera in cadrul firmei? - din prisma studentului, de ce crezi ca se merita sa aplici la stagiile noastre?Multumim
  6. 6. INTREBARI ?
  7. 7. VA MULTUMIM !

×