Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Factors econòmics Estats Units

264 views

Published on

Treball alumnes

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Factors econòmics Estats Units

 1. 1. ESTATS UNITS D'AMÈRICA Melanie Gálvez Kevin Conde Lara Rodríguez Francinaina Perales
 2. 2. ÍNDEX 1.INTRODUCCIÓ 2.SITUACIÓ DEL PAÍS 2.1. CONSEQÜÈNCIES 3.INFLUÈNCIA FACTORS FÍSICS 4.EVOLUCIÓ HISTÒRICA I POLÍTICA 5.ECONOMIA, EDUCACIÓ I SOCIETAT 6.CONCLUSIÓ
 3. 3. 1. INTRODUCCIÓ Estats Units s'interessa per la gent amb diners, educació i experiència professional. Malgrat de ser el país més ric del món, té una taxa de pobresa molt alta, de manera que ja hi ha més que suficients persones cercant feina per un salari bàsic.
 4. 4. 2. SITUACIÓ DEL PAÍS PIB
 5. 5. IDH I ÍNDEX DE GINI
 6. 6. PIB PER CÀPITA
 7. 7. INFLUÈNCIA DELS FACTORS FÍSICS CLIMA RELLEU ● El canvi climàtic. ● Les séquies. ● El sector de la pesca. ● El turisme. ● El preu dels aliments. ● Freqüents terretrèmols a la zona oest. ● Condiciona l'agricultura. ● Diferents tipus de vege- tació.
 8. 8. RECURSOS NATURALS: Agricultura especialitzada. Explotacions amb grans extensions de terra. Agricultura no extensiva. Una de les més rendibles. Sistema de protecció dels preus mínims. L'agricultura ocupa a molt poca població activa. Carbó, ferro , acer i l'extracció de petroli.
 9. 9. EVOLUCIÓ HISTÒRICA I POLÍTICA Colonització Britànica La Guerra de Independència Guerres Índies I Guerra Mundial Gran Depressió - New Deal II Guerra Mundial
 10. 10. ECONOMIA L'economia és capitalista de tipus mixt. Economia basada en el sector dels serveis. Té una poderosa moneda. Posseeix el major mercat financer.
 11. 11. SOCIETAT Estats Units té uns 300 milions d'habitants. Població desigual. Estats Units té un règim demogràfic modern. Baixa mortalitat infantil. Alta esperança de vida. País molt divers.
 12. 12. EDUCACIÓ Sistema educatiu públic. Control i finançament educatiu. País que inverteix més diners en educació. Poca inversió respecte al presupost governamental.
 13. 13. CONCLUSIÓ Des de que la nació va ser fundada sempre s'han inspirat a tenir més del que tenen i aquesta actitud els ha fet desenvolupar-se i expandir-se increïblement. També han sabut defensar bé de les potències europees per desenvolupar-se sense problemes. Han lluitat molt per evitar que hi hagués cap guerra en el seu territori. Amb totes aquestes coses, Estats Units ha aconseguit ser la més poderosa.

×