Univers

374 views

Published on

Published in: Technology, Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
374
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
13
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Univers

 1. 1. ñ <ul><li>Que forma l’univers? </li></ul><ul><li>Que es una galàxia? </li></ul><ul><li>Que es L’Univers? </li></ul><ul><li>Que hi ha a l’univers </li></ul><ul><li>Que es un planeta? </li></ul><ul><li>Que es un Satèl·lit ? </li></ul><ul><li>Que es una estrella? </li></ul><ul><li>Que es un meteorit? </li></ul><ul><li>2003 QQ 47 </li></ul><ul><li>Marte y la Terra </li></ul><ul><li>Els Planetes </li></ul><ul><li>Eres de la terra </li></ul>L' Univers?
 2. 2. Univers, que el forma?
 3. 3. . <ul><li>Una galàxia és un agregat d'uns quants milers de milions d‘ estrelles i de núvols de gas i pols . </li></ul>Que es una Galàxia
 4. 4. L’ <ul><ul><li>- L‘ univers és la totalitat del continu espai-temps en què es troba la humanitat . </li></ul></ul>Que es l'univers?
 5. 5. - <ul><li>L'Univers està format per milions d‘ astres : estrelles, planetes, satèl·lits... </li></ul>Que hi ha a l'univers?
 6. 6. . <ul><li>Un planeta és un cos sense llum pròpia que gira al voltant d'una estrella. </li></ul>Que es un Planeta?
 7. 7. . <ul><li>U n satèl·lit natural és un qualsevol objecte natural que gira al voltant d'un planeta. </li></ul>Que es un Satèl·lit?
 8. 8. . <ul><li>Una estrella e s un cos estel·lars emisor de llum . </li></ul>Que es una estrella?
 9. 9. . <ul><li>Un meteorit és un cos celest relativament petit que arriba a la superfície terrestre . </li></ul>Que es un meteorit?
 10. 10. 2003 QQ 47 <ul><li>Asteoride de gran tamany que es dirigeix a la terra a una velocitat de 32 kilometres per segon i podria impactar contra la terra el 21 de Març del 2014 amb un efecte de 8 millions de bombes d’hiroshima. </li></ul>
 11. 11. Marte y la Terra <ul><li>Marte , apodat avegades com el planeta vermell es el cuart planeta del Sistema Solar, es vei de la terra. </li></ul><ul><li>La Terra es el tercer planeta del sistema solar y es l’unic que te vida al sistema solar. </li></ul>
 12. 12. Els Planetes Neptu Mart Ura La Terra Saturn Venus Jupiter Mercuri
 13. 13. Les Eres de la Terra

×