Micron Associates Staten die economie zouden laten vallen, Associeert Micron geopenbaarde.

193 views

Published on

1. Alabama

De gezondheidssector van Alabama scherpte op toen de staat voordeel uit de medische onderzoeksfaciliteiten van Birmingham en groeien van ziekenhuizen haalde. Maar zelfs niet zou de groei van de industrie de bloeden van vastgoed en bouw kunnen stoppen. Woningprijzen bleven dieptepunt in Alabama en leningen voor commercieel vastgoed was hard langskomen. De sector is waarschijnlijk op de economie van de staat te wegen tot het inventaris verlatene over van de woningbel uitlaadt.

2. Wyoming

De economie van Wyoming werd verwacht na een vertraging in 2010 terug te kaatsen, maar het kreeg nooit de energie het gemoeten.terugkrijgen de de steenkoolindustrie van staat, die 40% van de steenkool in de Verenigde Staten produceert, verdergegaan met beladen economische groei in 2011. De verzwakking van aardgasprijzen, die met een druppel in steenkoolproductie zijn gekoppeld, vertraagde de mijnbouwsector aanzienlijk voor het jaar.

3. Maine

De economie van Maine was het enige dat een van de New England verklaart die in 2011 vertraagde. Stel Verantwoordelijk een achterblijvende vastgoedindustrie en sneeën in de openbare sector, toen de woningmarkt verdergegaan met ploeteren en banen werden over de regering van de staat gesneden. De duurzame goederen van Maine die sector vervaardigen, die vernieuwt schepen en boten, gefabriceerd metaal en computerproducten, het jaar opnamen, maar groei was schraal aan best.

4. New Jersey

De vastgoedmarkt in New Jersey verdrongen langs de bodem met heel lage niveaus van activiteit in 2011. Drijf defecten van orkanen vorige zomer aan en zachte temperaturen putten in winter de nutsbedrijfsector uit, die ook bijdraagt naar de vertraging van New Jersey. Maar niet alle nieuws was slecht: de vakman en technische dienstindustrie van de staat, maakte van vaklui van boekhouders naar advocaten naar onderzoekers, begon ten slotte van verliezen in de 2008 recessie terug te kaatsen.

5. Hawai

Het woning het gedreun van markt en breek slag Hawaï hard in 2008 en de vastgoedsector hield zwoegen in 2011 bij, bedankt naar vallen van huisprijzen en een oude huurmarkt. Jaren lang zag Hawaï een dat informatiesector ontluikt, toen film en televisiebemanningen naar de staat bijeenkwamen om in de eilandplaatsen te schieten. Maar enkele filmploegen die op productie wikkelen vorig jaar veroorzaakten de sector om te krimpen. Schikking en voedseldiensten groeiden ten gevolge van de toevoeging van Heel Voedsel Breng op de markt en een nieuw concentreert zich op plaatselijk-gegroeide goederen, maar de groei nam nauwelijks een hap uit de verliezen van de staat.

6. Mississippi

Een vloed van de Mississippi Rivier en een droogte die over de staat veegden nam een belangrijke tol op de economie van Mississippi vorig jaar. De natuurrampen elimineerden resulteerden de gewassen, van soja naar maïs van de staat, in bijna een 5% afname in zijn landbouwindustrie. Mississippi zag ook een druppel in zijn regeringssector in 2011, zoals federale s

1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • I tend to agree with that.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
193
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Micron Associates Staten die economie zouden laten vallen, Associeert Micron geopenbaarde.

 1. 1. Staten die economiezouden laten vallen, Associeert Micron geopenbaarde.
 2. 2. 1. Alabama De gezondheidssector van Alabama scherpte op toen de staat voordeel uit de medische onderzoeksfaciliteiten van Birmingham en groeien van ziekenhuizen haalde. Maar zelfs niet zou de groei van de industrie de bloeden van vastgoed en bouw kunnen stoppen. Woningprijzen bleven dieptepunt in Alabama en leningen voor commercieel vastgoed was hard langskomen. De sector is waarschijnlijk op de economie van de staat te wegen tot het inventaris verlatene over van de woningbel uitlaadt.
 3. 3. 2. Wyoming De economie van Wyoming werd verwacht na een vertraging in 2010 terug te kaatsen, maar het kreeg nooit de energie het gemoeten.terugkrijgen de de steenkoolindustrie van staat, die 40% van de steenkool in de Verenigde Staten produceert, verdergegaan met beladen economische groei in 2011. De verzwakking van aardgasprijzen, die met een druppel in steenkoolproductie zijn gekoppeld, vertraagde de mijnbouwsector aanzienlijk voor het jaar.
 4. 4. 3. Maine De economie van Maine was het enige dat een van de New England verklaart die in 2011 vertraagde. Stel Verantwoordelijk een achterblijvende vastgoedindustrie en sneeën in de openbare sector, toen de woningmarkt verdergegaan met ploeteren en banen werden over de regering van de staat gesneden. De duurzame goederen van Maine die sector vervaardigen, die vernieuwt schepen en boten, gefabriceerd metaal en computerproducten, het jaar opnamen, maar groei was schraal aan best.
 5. 5. 4. New Jersey De vastgoedmarkt in New Jersey verdrongen langs de bodem met heel lage niveaus van activiteit in 2011. Drijf defecten van orkanen vorige zomer aan en zachte temperaturen putten in winter de nutsbedrijfsector uit, die ook bijdraagt naar de vertraging van New Jersey. Maar niet alle nieuws was slecht: de vakman en technische dienstindustrie van de staat, maakte van vaklui van boekhouders naar advocaten naar onderzoekers, begon ten slotte van verliezen in de 2008 recessie terug te kaatsen.
 6. 6. 5. Hawai Het woning het gedreun van markt en breek slag Hawaï hard in 2008 en de vastgoedsector hield zwoegen in 2011 bij, bedankt naar vallen van huisprijzen en een oude huurmarkt. Jaren lang zag Hawaï een dat informatiesector ontluikt, toen film en televisiebemanningen naar de staat bijeenkwamen om in de eilandplaatsen te schieten. Maar enkele filmploegen die op productie wikkelen vorig jaar veroorzaakten de sector om te krimpen. Schikking en voedseldiensten groeiden ten gevolge van de toevoeging van Heel Voedsel Breng op de markt en een nieuw concentreert zich op plaatselijk-gegroeide goederen, maar de groei nam nauwelijks een hap uit de verliezen van de staat.
 7. 7. 6. Mississippi Een vloed van de Mississippi Rivier en een droogte die over de staat veegden nam een belangrijke tol op de economie van Mississippi vorig jaar. De natuurrampen elimineerden resulteerden de gewassen, van soja naar maïs van de staat, in bijna een 5% afname in zijn landbouwindustrie. Mississippi zag ook een druppel in zijn regeringssector in 2011, zoals federale stimulusfinanciering opdroogt.terwijl die de opening van een nieuwe Toyota fabriek de productiesector een schok van Mississippi gaf, was het niet genoeg om de andere achterblijvende industrieën goed te maken.
 8. 8. 7. Montana De landbouwsector van Montana — die door vee wordt gedomineerd, tarwe en hooi — nam een slag in 2011. Zijn regeringssector zag ook een afname toen stimulusfinanciering droge.ondertussen liep, ontgon in de staat opnam vorig jaar, maar het resultaat op de totale economie was klein.

×