Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

0 tvrecensieee

136 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

0 tvrecensieee

  1. 1. Tv recensie1maart 20:00 GTSTIn deze aflevering gooit Aisha Danny van de trap omdat Danny Aisha haar zusje Nuran heeftgedwongen tot een abortus. Ze legt hem omgekeerd, zodat het lijkt alsof hij van de trap wasgevallen. Even later kwam de broer van Danny, Rik voorbij lopen om iets aan Danny te geven. Hijzag dat Danny dood was en dat Aisha erbij was. Aisha vertelde Rik dat Danny van de trap gevallenwas.Dit stukje duurde 10 minuten lang, want daarna kwam de reclame al. In de reclame zapte ik wegnaar Nederland 1. Hier zag ik nieuws over Prins Friso, wiens toestand nog altijd ongewijzigd was.Na de reclame zapte ik terug naar RTL 4 voor GTST.In de volgende 12 minuten zie je dat Nuran en Nina een spel spelen en extra vrolijk zijn. Ze hebbennamelijk een gezellig avondje ingepland met elkaar om Nuran over Danny heen te laten komen. Zezijn gezellig aan het Wii´en en hebben de grootste lol, totdat Laura binnenloopt om het slechtenieuws over Danny te melden. De sfeer sloeg gelijk om.Ik vind dat deze aflevering van GTST over het algemeen nog spannend was. Iemand ging dood en datzie je niet vaak. Wel vond ik het erg langdradig. Ik 22 minuten gebeurd eigenlijk heel weinig en deserie maakt kleine sprongen per week. Als je 2 weken niet zou kijken, zou je niet veel missen.Daarnaast dramatiseren ze het ook echt en is het wat dat betreft een echte soap.1 maart 20:30 The FaceNa GTST zapte ik naar RTL 5 voor de eerste aflevering van The face.Dit programma wordt gepresenteerd door Sylvie van der Vaart en gaat over een modellen contestwaar 30 mannen en 30 vrouwen aan meedoen. In de eerste ronde moeten er 15 mensen afvallenuit elk team. Elk mannen en vrouwen team wordt weer opgesplitst in 2 teams. Zo krijg je 2 mannenen 2 vrouwen teams. Deze 4 teams worden onderverdeeld onder 4 coaches, namelijk: TopmodelFrederique van v/d Wal, ontwerpster Olchy, Model Mark Kok en fotograaf Philip. Aan het eindbleven er 5 mensen per team over. De laatste 20 personen mochten naar Parijs en werden daargecast. Ook in parijs moesten er mensen afvallen (in totaal 4, 1 van elk team). Aan het einde vande aflevering waren er dus 16 personen die met elkaar in 1 huis zullen wonen in hartje Amsterdam.Daarover wordt nog meer laten zien in de komende afleveringen.Ik vond het programma leuk om te zien, omdat er wordt laten zien hoe de modellenwereld eruit ziet.Ook de coaches zijn leuk en zijn alle 4 anders. Wel heb ik bij sommige momenten het idee gehad datveel dingen die voor de camera te zien waren, voor de show waren gespeeld. Maarja.. het blijftimmers een commerciële zender.
  2. 2. ShownieuwsBij shownieuws komen er elke keer kort onderwerpen aan bod. Tijdens deze aflevering vanshownieuws kwamen de volgende onderwerpen aan bod. Joan gaat NL bij het songfestivalverdedigen, Friso zijn toestand is ongewijzigd, De Zweedse prinses Victoria en haar kind, Plan C(Nieuwe Nederlandse actiefilm met Ruben v/d Meer in de hoofdrol.Ik vond het niet leuk om te kijken, omdat het ging over andermans leven en totaal onbelangrijkedingen naar mijn mening. Alleen het stukje over Friso kon ik begrijpen dat ze het daar over wildenhebben. Verder Zapte ik al snel weg. Het programma heeft naar mijn mening totaal geen inhoud.Leven als een profIn deze aflevering werd er een kijkje in het leven genomen van Trainer Huub stevens en voetballerKarim Reikik, die op 17-jarige leeftijd naar Manchester vertrok. Je ziet hoe ze leven in een anderland en je krijgt een stukje over hun liefde voor hun club te zien.Ik vond het persoonlijk erg leuk om te zien. Je krijgt een stukje uit hun leven te zien, wat je normaalnooit zou krijgen. Je zag bijvoorbeeld hoe de moeder van Karim haar baan in NL opgaf om inManchester te wonen voor haar zoon en hoe Huub Stevens omgaat met kritiek van de supporters.Ook zag je een rondleiding door het stadion en zag je ruimtes als de kleedkamer, wat je normaalnooit te zien krijgt. Het een realistisch en nuchter programma. Een genot om naar te kijken!Million Dollar DecordDit gaat over verschillende beroemde Amerikaanse interieurdesigners . Je krijgt een kijkje in hunleven te zien en je ziet voor wie je onder anderen werken. Zo zie je dat 1 designer problemen heeftmet het appartement van de bekende familie Osbourn en zie je dat de andere weer opnieuw eenhuis moet inrichten omdat haar klant gaat scheiden.Het is een afschuwelijk progamma om naar te kijken. Alles was gewoon in 1 woord NEP, Het wastypisch Amerikaans en het moest overkomen als een reality programma. Zo kwam het niet over,want je zag dat alles erg gespeeld was. Alles was overdreven en gedramatiseerd.

×