Formació Virtual de l'EAPC

1,179 views

Published on

Jornada sobre Formació Virtual al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya (9 d'abril de 2010).
Presentació de suport per a la xerrada, per a potencials alumnes, sobre la formació a distància de l'Aula Virtual de l'EAPC.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,179
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Formació Virtual de l'EAPC

 1. 1. http://virtual.eapc.cat
 2. 2. Concepció errònia... Implica ... Exemplificació
 3. 3. Repte... Model d'aprenentatge ... Exemplificació
 4. 4. Programari lliure... Eines col·laboratives en línia... Exemplificació Exemplificació Exemplificació
 5. 5. Punts claus de la dinàmica dels virtuals de l'Escola i de l'èxit del seu model d'aprenentatge: Exemplificació <ul><li>L'ús d' entorns oberts i suportats per empreses amb solvència.
 6. 6. El disseny i planificació de les activitats formatives centralitzades en l'alumnat i en un aprenentatge pràctic i contextualitzat .
 7. 7. La tutoria activa dels cursos (equip de Formadors Interns de l'EAPC, principalment).
 8. 8. El suport constant a la tutoria fet per la coordinació .
 9. 9. L' actualització i millora constant dels continguts gràcies a l'editor de continguts en línia (wikiEAPC) i a la feina de la coordinació amb la tutoria i autoria a través d'eines ocultes per l'alumnat i inserides als cursos.
 10. 10. La motivació i seguiment proporcionats a l' alumnat que ha de tenir una actitud proactiva i participació constant; assolint al final de la formació un elevat grau de satisfacció per l'aprenentatge assolit. </li></ul>
 11. 11. Presentació d' Eva Gea , tècnica en la secció de formació no presencial de l' EAPC . Dibuixos capturats de la presentació prèvia d'en X. Belanche , professor a l' IOC . Presentació de suport per a la xerrada feta en la Jornada sobre Formació Virtual (CC by NC-SA) del Departament de Treball (Generalitat de Catalunya) el 9 d'abril de 2010.
 12. 12. <
 13. 13. (Alumne de l'Adm.Local del Taller Virtual del curs virtual sobre Procediment Administratiu. Març de 2010) Primer de tot vull agraïr a l'equip de l'Aula Virtual per aquest curset pràctic de coneixement del &quot;medi virtual&quot; docns, a part de fer altres coses per la xarxa, he participat en estudis a distància i ara mateix estic fent Treball Social per la UNED i, amb diferència és el millor curset que he vist per destacar que, a més, sou dels pocs que en feu prèviament abans d'iniciar un curs. ... he optat per la formació virtual perquè la puc compaginar més bé amb la feina que realitzo,... ... m'està agradant molt com està organitzat... ...Els menús són molt intuitius i l'estic disfrutant molt! Ja ni recordo com era l'entorn antic! Felicitats pel canvi. (Alumne Gencat del curs virtual sobre Prevenció de riscos laborals. Març de 2010) <
 14. 14. <
 15. 15. <

×