Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

eTwinning Norwegian - Register a project

248 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

eTwinning Norwegian - Register a project

 1. 1. Trinn 1 Logg inn Klikk på Logg inn-knappen
 2. 2. Trinn 1 Skriv inn brukernavn og passord Tips: Bruk “Glemt passord?”funksjonen hvis du ikke husker passordet.
 3. 3. Trinn 2 Klikk på Prosjekter-fanen
 4. 4. Trinn 2 Tips: Her kan du se alle prosjektene dine og sjekke hvilken status de har (om de er åpne eller avsluttet). Du kan også se prosjekter som er “under behandling”, dvs. at de venter på å bli godkjent av prosjektpartneren eller den nasjonale støttetjenesten.
 5. 5. Trinn 3 Klikk på knappen “Opprett et nytt prosjekt”.
 6. 6. Trinn 4 Tips: Du kan bare starte et prosjekt med noen fra et annet land. Når prosjektet er registrert, kan du imidlertid invitere andre lærere, f.eks. fra din egen skole, til å bli med. Velg den personen i kontaktlisten som du har lyst til å starte et eTwinning-prosjekt med, og klikk “Neste skritt”.
 7. 7. Trinn 5 Fyll ut skjemaet med prosjekttittel, en kort beskrivelse, hvilke språk du vil bruke og alderen på elevene.
 8. 8. Trinn 5 Du bør også oppgi hvor mange elever som vil delta i prosjektet og hvilke fagemner du kommer til å dekke.
 9. 9. Trinn 5 Du bør velge hva slags verktøy du har tenkt å bruke i prosjektet og fortelle om prosjektmål, arbeidsprosess og forventede resultater
 10. 10. Trinn 5 Til slutt bør du fortelle om prosjektet er basert på ett av eTwinning-settene eller ikke, og deretter klikke på “Neste skritt”knappen. Tips: Det gjør ingenting om prosjektet ikke er basert på et sett. Det behøver ikke å være det. Hvis du har lyst til å se på noen av settene, se på: Samarbeid > Sett.
 11. 11. Trinn 6 Forhåndsvisningssiden gjør at du kan lese gjennom det du har skrevet.
 12. 12. Trinn 7 Tips: Du kan fremdeles endre prosjektinformasjonen her hvis det er noe du vil forandre. Når du er fornøyd med prosjektbeskrivelsen, klikker du på “Send inn”-knappen for å starte registreringen av prosjektet.
 13. 13. Hva skjer videre? 1. Den du har oppgitt som medansvarlig får en melding med spørsmål om de “Aksepterer” eller “Avslår” forespørselen fra deg. Sørg for at de sjekker varslene sine slik at de ser denne meldingen. 2. Når partneren har akseptert prosjektregistreringen, går den videre til Den nasjonale støttetjenesten i begge landene. 3. Når begge de nasjonale støttetjenestene har godkjent registreringen, kommer prosjektet frem under Prosjekter-fanen. Tips: Hold øye med fanen Under behandling slik at du kan se om et prosjekt venter på godkjenning fra din partner eller Den nasjonale støttetjenesten.

×