eTwinning Bulgarian - Register a project

999 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

eTwinning Bulgarian - Register a project

 1. 1. Стъпка 1 Регистрация Кликнете на бутон Регистрация
 2. 2. Стъпка 1 Впишете потребителското си име и парола Съвет: Използвайте опцията “Забравена парола?” ако не си спомняте паролата си.
 3. 3. Стъпка 2 Кликнете на бутон Проекти
 4. 4. Стъпка 2 Съвет: Това е мястото, откъдето стигате до всичките си проекти и проверявате дали те са Отворени или Затворени. Вие можете също да видите проекти, които са “Висящи”, т.е. чакат одобрение от вашия проектен партньор или от Националното звено за координация.
 5. 5. Стъпка 3 Кликнете на бутон “Създай нов проект”
 6. 6. Стъпка 4 Съвет: Можете да създадете проект единствено с човек от друга държава. Все пак, след като сте регистрирали проекта си, вие можете да поканите други учители, например от вашето училище, да участват. Изберете от Списъка си за контакти лицето, с което искате да започнете проект eTwinning и кликнете на “Следваща стъпка”.
 7. 7. Стъпка 5 Попълнете онлайн формуляра, включител но с името на проекта си, кратко описание, езиците, коит о ще ползвате, както и възрастта на вашите ученици.
 8. 8. Стъпка 5 Трябва също да посочите броя ученици, които ще участват в проекта, както и областите на учебните предмети, които ще включите.
 9. 9. Стъпка 5 Трябва да изберете инструментите, ко ито възнамерявате да ползвате по време на проекта и да кажете нещо за целите на проекта, работния процес и очакваните резултати.
 10. 10. Стъпка 5 Накрая, трябва да кажете дали вашият проект се базира на някой от Комплектите еTwinning и след това да кликнете бутон “Следваща стъпка” Съвет : Не се тревожете ако вашият проект не се основава на Комплект – това не е задължително. Ако искате да видите някои от Комплектите, погледнете в Сътрудничество > Комплекти
 11. 11. Стъпка 6 Страницата Прегледай ви позволява да видите какво сте написали
 12. 12. Стъпка 7 Съвет: На този етап вие все още можете да редактирате подробностите от проекта си, ако има нещо, което бихте желали да промените. Когато сте доволни от представянето на вашия проект, трябва да кликнете на бутона “Предай”, за да стартирате процеса на регистрация на проекта.
 13. 13. Какво се случва после? 1. Лицето, което сте посочили за партньор по проекта, ще получи известяване с питане дали “Приема” или “Отхвърля” вашето предложение. Уверете се, че вашия партньор е получил уведомяването си за това съобщение. 2. Щом веднъж вашият партньор е приел вашата Регистрация на проект, тя ще премине през Националните звена за координация в двете ви държави 3. Когато и двете Национални звена за координация приемат вашата регистрация на проект, тя ще се появи на вашия етикет Проекти. Съвет : Дръжте под око вашия етикет “Висящи” така че да виждате дали вашият проект чака за одобрение от вашия п артньор или от вашето Национално звено за координация.

×