Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

power point del Viatge de la Meva vida

186 views

Published on

power point del Viatge de la Meva vida

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

power point del Viatge de la Meva vida

 1. 1. lfred Bosch, Enric Martí, Arnau Wynekeoan Sanchez, Estrella Ponce i Miquel Pala19-5-2013
 2. 2.  Localització Història Descripció Visites Pressupost Consells abans de sortir Recomanacions importants Altres que penseu que poden ser interessantsÍNDEX
 3. 3.  El transport d’anada ens costarà uns 7.000.000 d’euros iel de tornada 46.000.000 d’euros. Més els gastos d’hotel ioci fan un total de 60.000.000 d’euros gastats.
 4. 4. •Com moures:Es un país gran i les distàncies també són grans. No hi ha xarxa ferroviària jaque va quebrar després d’una gran crisi econòmica. Tanmateix hi ha una granoferta de companyies d’autobusos (camions), pots trobar des de busos senseaire condicionat i lents fins a busos molt equipats, còmodes i amb tots elsserveis,•Com comunicar-se:parlen espanyol amb el seu peculiar accent mexicà, tenen expressionsdiferents a les nostres però en general es senzill entendre ferse entendre. Sónamables i els agrada que els expliquis coses d’aquí, que els parlis alguna cosaen català•Alimentació:La manera jamaicana de cuinar és influenciada en gran part per diversescultures: lafricana, la britànica, lespanyola i lasiàtica. Utilitzen la mandioca,el blat de moro, les guaiabes, els peixos, la carn rostida i els crancs, i pelcolonialisme dEspanya i Gran Bretanya i la població que va venir dÀfrica, quetambé van portar els seus costums.
 5. 5.  Jamaica és una illa que pertany a les “GransAntilles” i està situada al mar del càrib.https://maps.google.es/maps?hl=ca&tab=wl
 6. 6. A TENIR EN COMPTE :Lencaixada és la forma convencional desalutació. Han de compir-se les normesbàsiques de cortesia:Els jamaicans són molt hospitalaris i en casde ser convidat a menjar a la casa dalgú éscostum portar un petit regal.
 7. 7.  Prehistòria Domini Español Domini Anglès Independència
 8. 8.  Anem cap a Jamaica amb jet privat i triguem12 hores. Allà ens hi estarem 1 mes. I tornaremen vaixell, un viatge que durarà 5 dies fentescala.
 9. 9.  És important emportar-se els diners necessaris iemportar-se també, ùnica i exclusivament elsobjectes necessaris pel viatge.
 10. 10.  És la capital del turisme jamaicà. És la segona ciutat de l’illa. Destaquen les platjes de “Doctor’s Cavi, laplatja de “Walter Fletcher i la de “CornwallBeach”.
 11. 11.  Està al est de Montego Bay. És un poble pesquer amb hotels i restaurants. Es pot fer rafting i visitar les cascades. Pots visitar jardins botànics com el de “ShawPark”. Una de les excursions es un viatge nocturn encanoa, sota les llums de les torxes i el so delstambors, al “Jamaica Night on White River”.
 12. 12.  Esta considerada patrimoni nacional. Es pot visitar i observar coses com la plantacióde herbes medicinals, la cuina on les preparavai també els seus discos de or i platí, la seva robai fotografies entre d’altres. L’entrada es de 14,6 euros els majors i de 7,3euros els menors.
 13. 13.

×