Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

3 MéS Aportacions Dels Alumnes

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
P5b
P5b
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 15 Ad

More Related Content

Advertisement

3 MéS Aportacions Dels Alumnes

 1. 1. Noves aportacions dels alumnes Gerard Noah Biel R. Paula Andrea Marc
 2. 2. Què mengen?
 3. 3. En Gerard molt gràficament ens explica que els elefants mengen arrels, herbes i fruites.
 4. 4. Com tenen el cos per dins? (l’esquelet)
 5. 5. En Noah per explicar com tenen el cos per dins els elefants ha portat la foto de l’esquelet d’un elefant comparat amb un esquelet humà.
 6. 6. Com són els ullals? Només tenen sang o també venes?
 7. 7. En Biel va investigar com són els ullals dels elefants i hem descobert que poden medir fins a 3’3 metres de llarg. Els elefants també tenen venes per on passa la sang i cada 20 minuts, 680 litres, passa per una complicada xarxa de venes i capil·lars
 8. 8. L’aparell circulatori dels elefants.
 9. 9. La Paula volia saber com circula la sang dels elefants, i ens ha explicat que tenen un cor molt gran que té 4 parts i tenen venes per on passa la sang i així, arriba a totes les parts del cos.
 10. 10. Paula
 11. 11. Els elefants tenen intestins? Com es forma un elefant?
 12. 12. L’ Andrea ens ha explicat que la longitud dels intestins dels elefants és de 36metres. I el periode de gestació és de 17 a 25 mesos. Els petitons al néixer pesen uns 100 Kilos.
 13. 13. Com tenen el cervell?
 14. 14. En Marc ha dit que el cervell de l’elefant és el més grans de tots els mamífers terrestres i està situat a la part darrera del crani, ben allunyat de la front. El cervell d’un elefant mascle adult arriba a passar dels 5Kg de pes. Els elefants tenen un gran cervell en comparació amb el cos. La majoria dels mamífers, excepte els primats, neixen amb un pes del cervell del 90% del pes d’adult. Un cervell humà és el 26% del pes adult, i el de l’elefant un 35%.
 15. 15. Continuarem investigant…

×