Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Powerpoint

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Powerpoint

  1. 1. Com és la guineu polar? La guineu polar té el ulls grans i de color marró generalment, o blaus, verds... Tenen les dents bastant grans i blanques. Tenen quatre potes i les seves ungles són bastant grans. Posseeix unes orelles molt petites per poder caçar sota les temperatures tan baixes d’on viuen. El mascle pesa aproximadament uns 3,5 kg i la femella pesa uns 2,9 kg. El seu pèl és de color blanc i suau.
  2. 2. Com es reprodueixen les guineus polars? Aquesta espècie es reprodueix al març. En aquesta època de l’any hi ha molts lemmings,que són el seu principal aliment. Al maig tenen entre 4 a 11 cries.
  3. 3. Com s’alimenta la guineu polar? La guineu polar s’alimenta majoritàriament de petits mamífers i aus. Però el seu aliment preferit és el lèmming. Com cacen les guineus? Si veu una pressa, primer s’amaga, després escolta i .... ataca. El persegueix fins que l’atrapa o es cansa i la deixa de perseguir.
  4. 4. Hàbitat de les guineus polars Les guineus polars viuen en llocs molt freds. Al nord de la Terra. Viuen a: Alaska, Canadà,Groenlandia, Rusia,Noruega i Islandia. Viuen en caus.
  5. 5. CURIOSITATS! A nosaltres ens ha sorprès molt que tinguin unes orelles tan petites i que pugui caçar a 50 graus sota cero.
  6. 6. **fi**  Esperem que us hagi agradat!  Som: la Sara , la Lara , en Marco i l’ Alan.

    Be the first to comment

    Login to see the comments

Views

Total views

424

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

190

Actions

Downloads

3

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×