Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Concert de Nadal 2019

1,284 views

Published on

Organització del Concert de Nadal a l'escola Torrent d'en Melis

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Concert de Nadal 2019

  1. 1. Benvolgudes famílies, Enguany realitzarem el concert de Nadal, com cada any, amb molta il·lusió els alumnes de l’escola han preparat unes nadales per deleitar-vos. Durant l’última setmana del trimestre farem un seguit de concerts per poder mostrar a les famílies tota la feina feta. Aquest Nadal, la celebració es farà en un emplaçament de l’escola: EL GIMNÀS. I durant 4 dies distribuirem els concerts per a què tothom pugui gaudir d’aquest acte. El proper dia 9 de desembre rebreu a casa dues entrades per alumne, les trobareu dins l’agenda del vostre fill/a. Les entrades donen accés a una sessió de concert, comproveu quina és la vostra: Dilluns, 16 de desembre Concert Infantil Horari: 15:10h Entrada de color verd (pares P4B-P5B) Concert Cicle Inicial Horari: 15:50h Entrada de color verd (pares 1rB- 2nB) Dimarts, 17 de desembre Concert Cicle Mitjà Horari: 15:10h Entrada de color groc (pares 3rB- 4tB) Concert Cicle Superior Horari: 15:50h Entrada de color groc (pares 5èB- 6èB) Dimecres, 18 de desembre Concert Cicle Mitjà Horari: 15:10h Entrada de color blau (pares 3rA- 4tA) Concert Cicle Superior Horari: 15:50h Entrada de color blau (pares 5èA- 6èA) Dijous, 19 de desembre Concert Infantil Horari: 15:10h Entrada de color vermell (pares P3- P4A-P5A) Concert Cicle Inicial Horari: 15:50h Entrada de color vermell (pares 1rA- 2nA) Per motius d’aforament, cantaran tos els alumnes del mateix nivell, però les famílies entraran només a la sessió que està indicada a l’entrada .
  2. 2. PEL DIA DEL CONCERT: Vestuari pel concert: texà fosc, i jersei o camisa blanca Les famílies haureu d’accedir pel carrer Telègraf cinc minuts abans de l’hora d’inici. Quan finalitzi el concert sortiran en ordre els alumnes i després podreu sortir les famílies, us demanem, que en la mesura del possible, sigui àgil per facilitar el bon funcionament dels actes. Barcelona, 3 de desembre de 2019 Equip directiu i Mestres de música

×