Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
estiu 2012            Bibliorecomanacions            De llegir se n’aprèn llegint        Dita...
BIBLIOWEBS: http://cataclic.cultura.gencat.cat/la_meva_biblioteca.htm http://www.cavallfort.cat/cavallfort/ca/tatano.htm...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Bibliorecomanacions estiu 2012

564 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Bibliorecomanacions estiu 2012

 1. 1. estiu 2012 Bibliorecomanacions De llegir se n’aprèn llegint Dita popular Llegir Un llibre a lany, fa molt estrany! Un cada mes, poca cosa és. Llegir-ne un cada setmana, només enceta la gana. Seria un costum més sa, endinsar-shi cada dia per dinar, esmorzar i sopar Pere Martí i BertranTot seguit us presentem una sèrie de recomanacions que us poden ajudar a aconseguir queels vostres fills/es trobin el gust per la lectura: Intenteu que us vegin llegir a casa. Llegiu en veu alta als vostres fills/es quan són petits. Practiqueu la lectura de deu a vint minuts cada dia amb ells/es. Cal que tingueu a casa llibres que els interessin. És important que disposeu dun lloc agradable per llegir. Ajudeu-los a planificar un temps per a la lectura i penseu que fora de casa també hi ha llocs i moments per llegir: a la biblioteca, a lautobús, a la consulta mèdica… Doneu-los a conèixer altres formats, com els llibres digitals, els blocs, les pàgines web… com una manera diferent dacostar-se a la lectura. Interesseu-vos per les seves lectures de classe i de casa. Feu amb ells/es activitats al voltant dels llibres, com ara dibuixar sobre els personatges dels llibres que llegeix, anar al teatre o al cinema. Regaleu llibres pels aniversaris i celebracions, daquesta manera aprendran a valorar-los i a associar-los com una font de plaer.Si vosaltres gaudiu anant a una llibreria i fullejant llibres, els nens i nenes de bensegur que aprendran a valorar aquests moments i també aprendran a escollir elsseus propis llibres.
 2. 2. BIBLIOWEBS: http://cataclic.cultura.gencat.cat/la_meva_biblioteca.htm http://www.cavallfort.cat/cavallfort/ca/tatano.html#/4/ http://www.edu365.cat/vadellibres/index.htm Recomanacions estiued.INFANTIL CICLE INICIAL CICLE MITJaLa Laura té por La señora Meier y el mirlo En família!La Galera Libros del zorro rojo TakatukaJosep Lluch Wolf Erlbruch Alexandra Maxeiner Anke KuhlCambalache - OQO Més! - CruïllaRoberto Castro & Margherita Micheli Emily Gravett Jack y la Muerte OQOÁrboles en el camino - OQO El libro más genial que he leído Tim Bowley & Natalie PudalovRégine Raymond-García & Vanina Océano travesíaStarkoff Christian Voltz En cap cap cap - Ed. Cadí Ricard BonmatíLa poma - Corimbo Los caminos de los árbolesIwamura, Kazuo La fragatina Robinsón Cruasán - Pep Bruno ThuleLos pájaros Salva RubioLibros del zorro rojo Harold y el lápiz morado Cristina Pérez NavarroGermano Zullo Ediciones jaguar Crockett Johnson La conejita Marcela Kalandraka,Un poco perdido Esther TusquetsPepa Montano editora La curiosa historia del señor pájaroChris Haugthon Libros del zorro rojo Mi jardín - Pípala Pired Raud Zidrou i Marjorie PourchetEsa gigantescapequeña cosa El test buit Joventut Todo cambia todo el tiempo - SMSM Demi Joel GuenounBeatrice Alemagna El cirerer El ogro sin memoria - SMEl sr. Rondó i el Sd edicions Gustavo Martín Garzomalentès al zoo – Alba García PuigFlamboyant Yo, el lobo y las galletas (de chocolate)Kevin Waldron Kókinos Delphine PerretCuando no estás aquí - El jinete azul El maputxe sense ombraMaría Hergueta Publicacions Abadia de Montserrat Yo, el lobo Ramon Girona y las vacacionesLa selva del peresós - Cruïlla con el abuAnouck Boisrobert Les abraçades - Cruïlla Kókinos David Grossman Delphine Perret trobareu més recomanacions a : http://genius.diba.cat/llibres-destacats http://www.didacticolite.com/cat/llista/llistatd.php Que passeu un bon estiu!! Una abraçada des de la biblioteca.

×