Jornada de portes obertes

3,805 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
3,805
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3,048
Actions
Shares
0
Downloads
8
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Jornada de portes obertes

  1. 1. ESCOLA “ESCOLA NOVA”1. Presentació de l’Escola Nova.3. Som un equip.5. El nostre projecte educatiu. Què volem aconseguir?7. El nostre projecte educatiu. Com ho fem?9. Metodologia.11. Altres informacions d’interès.
  2. 2. 1. PRESENTACIÓ DE L’ESCOLA NOVASom una escola: Amb una pedagogia activa, arrelada a l’entorn i respectuosa amb el medi ambient. Oberta, democràtica, igualitària i participativa. Que potencia la relació família-escola. Catalana, en una societat plurilingüe i intercultural. Que treballa l’educació dels valors en la societat de la informació i del canvi. Coeducadora i no sexista. Que dóna importància al treball en equip. Amb esperit d’innovació. Que té present la pedagogia sistèmica. Que treballa des d’una visió inclusiva.
  3. 3. 2. SOM UN EQUIP Que volem posar la nostra experiència al vostre servei i al dels vostres fills i filles. Que tenim molt clar el que volem. Enamorat d’aquest ofici i amb moltes ganes de tirar endavant aquest projecte.
  4. 4. 3. EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU QUÈ VOLEM ACONSEGUIR? Dotar l’alumne de les eines necessàries per ser competent en la nostra societat. Formar persones amb sensibilitat solidària, no competitives. Acollir cada nen com a únic i diferent. Ensenyar als alumnes que el diàleg és el mitjà bàsic i necessari per a la convivència. Potenciar l’autonomia i la iniciativa personal. Formar persones capaces de comprendre les pròpies emocions i les dels altres. Preparar els nostres alumnes per assolir amb èxit el fet de ser ciutadans del segle XXI.
  5. 5. 4. EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU COM HO FEM? A través d’un enfocament constructivista de l’aprenentatge. Amb el treball cooperatiu. Incorporant progressivament els recursos de les tecnologies de la informació i la comunicació Amb un treball personalitzat de l’acció tutorial que afavoreixi lautoestima, la relació en grup i la resolució dels conflictes. Potenciant el treball per projectes i la interdisciplinarietat. Introduint l’aprenentatge de l’anglès des de parvulari.
  6. 6. 5. METODOLOGIA Acollida i comiat Projectes Ambients Racons Càrrecs Anglès Psicomotricitat Assemblea Tallers
  7. 7. 6. ALTRES INFORMACIONS D’INTERÈS Festes i celebracions Sortides Colònies Piscina El dia de la fruita Servei d’acollida al matí i la tarda (SAM i SAT) Funciona al matí des de les 7:30 a les 9:00 i a la tarda des de les 16:30 fins les 18:30. El menjador de les 12:30 fins les 15:00. Quotes material, llibres i AMPA Activitats extraescolar. Es realitzen a partir de les 16:30 i fins les 17:30.
  8. 8. MOLTES GRÀCIES !

×