Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Ambients infantil

4,165 views

Published on

Published in: Sports, Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Ambients infantil

  1. 1. LA MOTRICITAT FINA RETALLANT I ENGANXANT… ES TON P3 ES ES NTS A A L BIE M… ’AM BALLE D TRE ES PT S CE E O N I GUR C TS S, F ES, U EN I C ER MÀT TRIQ S, IF E È D AT EOM ERO NS… M G M O N Ú IA C I C SO AS ... TOT JUGANT I RELACIONANT-NOS AMB ELS COMPANYS! ENS ENDINSEM EN EL MON DE LES LLETRES I COMENCEM A CONÈIXER-LES LA GRAFOMOTRICITAT MITJANÇANT EL NOM…
  2. 2. ELS AMBIENTS ENS PERMETEN CONSTRUIR ELS NOSTRES PROPIS APRENENTATGES. A VEGADES HO FEM DE MANERA INDIVIDUAL, I D’ALTRES EN PETIT GRUP! ÉS A TRAVÉS DEL JOC, I DE LA INTERACCIÓ AMB ELS DIFERENTS MATERIALS I LA RESTA DE COMPANYS, COM ENS ANEM ENRIQUINT.
  3. 3. QUAN FEM AMBIENTS APRENEM MOLTES COSES TOT JUGANT, COMPARTINT I PASSANT-NOS-HO D’ALLÒ MÉS BÉ! EM MIREU, MIREU! I FI Q U CO ASS MP CL AR TIM CO M ORDENEM LES LLETRES PT EM TREBALLEM L’ATENCIÓ FEM SERIACIONS
  4. 4. ALS AMBIENTS D’APRENENTATGE JUGUEM LLIUREMENT AMB ELS NÚMEROS, LES LLETRES I FEM JOCS DE CONCENTRACIÓ COM EL 4 EN RATLLA!
  5. 5. ELS NENS I NENES DE P-5 GAUDEIXEN CADA DIA MÉS DE LES SESSIONS D’AMBIENTS D’APRENENTATGE! TREBALLEN ELS NÚMEROS, LES LLETRES, FAN SUMES, ESCRIUEN CARTES O NOTÍCIES, LLEGEIXEN, ASSOCIEN O CLASSIFIQUEN… ENTRE ELLS: S’AJUDEN, COMENTEN, PARLEN PER ARRIBAR A LA SOLUCIÓ CORRECTA, S’EQUIVOQUEN I TORNEN A PROVAR… QUINA EMOCIÓ VEURE’LS APRENDRE AMB ALEGRIA I MOTIVACIÓ!
  6. 6. ELS NENS I NENES DE P-5 GAUDEIXEN CADA DIA MÉS DE LES SESSIONS D’AMBIENTS D’APRENENTATGE! TREBALLEN ELS NÚMEROS, LES LLETRES, FAN SUMES, ESCRIUEN CARTES O NOTÍCIES, LLEGEIXEN, ASSOCIEN O CLASSIFIQUEN… ENTRE ELLS: S’AJUDEN, COMENTEN, PARLEN PER ARRIBAR A LA SOLUCIÓ CORRECTA, S’EQUIVOQUEN I TORNEN A PROVAR… QUINA EMOCIÓ VEURE’LS APRENDRE AMB ALEGRIA I MOTIVACIÓ!

×