Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Ambients 2n A

978 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Ambients 2n A

  1. 1. AMBIENTS NOUS:AMBIENTS NOUS: L’EUROL’EURO 2n “A” La font de colors2n “A” La font de colors “PUBILLETA”“PUBILLETA”
  2. 2. L’ EURO I ELS CÈNTIMS • Amb mig grup gaudim d’una explicació sobre les monedes i bitllets, que ben d’hora posem en pràctica. L’activitat va ser fàntastica!!!! Primer ens familiaritzem amb els cèntims, després amb l’euro i per últim amb els bitllets. Grup B Grup A
  3. 3. Imatge vermella: un bitllet de 10e = a 10 monedes d’un euro. Imatge groga: Un bitllet de 5e és = a 2 monedes de 2e i un altre D’1 e.
  4. 4. Pràctiquem amb propaganda real i valorem si el producte és econòmic o no. També ens fixem amb els kilos.
  5. 5. ENS PESEM!! Per començar a estudiar el pes, pensem que el millor és començar per una cosa vivèncial, una cosa que tots /es conèixen. I així ho fem. Després d’aquesta experiència, ens adonem que el pes que marca aquesta bàscula és exacte i que necessitem pesar- nos en la farmacia ja que ens marca també els grams.
  6. 6. ENS PESEM!! Per començar a estudiar el pes, pensem que el millor és començar per una cosa vivèncial, una cosa que tots /es conèixen. I així ho fem. Després d’aquesta experiència, ens adonem que el pes que marca aquesta bàscula és exacte i que necessitem pesar- nos en la farmacia ja que ens marca també els grams.

×