Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Estudi terrahort

 1. 1. LA TERRA Quantes capes hi ha? Hi ha quatre capes: 1. És de fullatge i altres restes vegetals i animals 2. És una capa de formació de terra que es barreja amb partícules minerals
 2. 2. LA TERRA3. Matèria orgànica en transformació amb petits organismes.4. Després n’hi ha una altra que es diu «Roca Mare»
 3. 3. COM ÉS?• Té dos capes:1. Matèria mineral (graves, arenes, llims i argiles)2. Matèria orgànica (fulles, restes d’animals, restes d’aliments)
 4. 4. QUE ES NECESSITA PERQUÈ CREIXIN LES PLANTES? Ls R a e iNM
 5. 5. Experiment 1:Objectiu: Saber la porció de materials que formen el sòl
 6. 6. EXPERIMENTSCom: Agafem terra de l’hort. La posem en un pot i l’omplim d’aigua i remenem. L’endemà mirarem les capes que s’han formatResultat: Passats uns dies observem que la mescla s’ha dividit en colors segons les densitats de cada material.
 7. 7. EXPERIMENTSResultat :Si el xurro és de compost és trenca. Si és de terra notant, això vol dir que la terra no és argilosa si nosorrenca. Hem observat diferents colors de la terra, asobre negre de compost, més avall més color marróclar i més avall petites pedres. També hem comprovatque cadascuna d’aquestes terres tenen olors diferents.
 8. 8. ESCOLA MARE DE DÉU DE L’HORTA Projecte Interdisciplinar d’Aula: «l’hort» Curs 2012-2013 6è curs

  Be the first to comment

  Login to see the comments

Views

Total views

429

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

213

Actions

Downloads

1

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×