Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Estudi terrahort

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
El sol[1]
El sol[1]
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 13 Ad
Advertisement

More Related Content

Viewers also liked (20)

Advertisement

Estudi terrahort

  1. 1. LA TERRA Quantes capes hi ha? Hi ha quatre capes: 1. És de fullatge i altres restes vegetals i animals 2. És una capa de formació de terra que es barreja amb partícules minerals
  2. 2. LA TERRA 3. Matèria orgànica en transformació amb petits organismes. 4. Després n’hi ha una altra que es diu «Roca Mare»
  3. 3. COM ÉS? • Té dos capes: 1. Matèria mineral (graves, arenes, llims i argiles) 2. Matèria orgànica (fulles, restes d’animals, restes d’aliments)
  4. 4. QUE ES NECESSITA PERQUÈ CREIXIN LES PLANTES? Ls R a e iN M
  5. 5. Experiment 1: Objectiu: Saber la porció de materials que formen el sòl
  6. 6. EXPERIMENTS Com: Agafem terra de l’hort. La posem en un pot i l’omplim d’aigua i remenem. L’endemà mirarem les capes que s’han format Resultat: Passats uns dies observem que la mescla s’ha dividit en colors segons les densitats de cada material.
  7. 7. EXPERIMENTS Resultat : Si el xurro és de compost és trenca. Si és de terra no tant, això vol dir que la terra no és argilosa si no sorrenca. Hem observat diferents colors de la terra, a sobre negre de compost, més avall més color marró clar i més avall petites pedres. També hem comprovat que cadascuna d’aquestes terres tenen olors diferents.
  8. 8. ESCOLA MARE DE DÉU DE L’HORTA Projecte Interdisciplinar d’Aula: «l’hort» Curs 2012-2013 6è curs

×