Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Reunió inici de 3r. curs 2015-16

983 views

Published on

Reunió de mares i pares

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Reunió inici de 3r. curs 2015-16

 1. 1. BENVINGUTS ABENVINGUTS A LA REUNIÓ DELA REUNIÓ DE PARES I MARESPARES I MARES CICLE MITJÀCICLE MITJÀ
 2. 2. PRESENTACIÓ DEL CICLEPRESENTACIÓ DEL CICLE  Àrees/mestres:Àrees/mestres:  Tutors:Tutors:  3rA: M. Àngels Dumé3rA: M. Àngels Dumé  3rB: Clara Ribera3rB: Clara Ribera  Anglès : David TorderaAnglès : David Tordera  Educació Física: Dani Negre (Jess)Educació Física: Dani Negre (Jess)  Música:Eva CodinachMúsica:Eva Codinach  Religió i alternativa : Gerard MestreReligió i alternativa : Gerard Mestre  Educació Especial: Anna GómezEducació Especial: Anna Gómez  SEP: Pilar SerranoSEP: Pilar Serrano  Resolució de problemes: Nuri GuitartResolució de problemes: Nuri Guitart
 3. 3. PROJECTE D’ESCOLA VERDAPROJECTE D’ESCOLA VERDA  TREBALL DE L’ENTORN PROPER LLIGAT AMB L’ÀREA DE MEDI.  ANIMAL I ARBRE AMIC DE LA CLASSE:ANIMAL I ARBRE AMIC DE LA CLASSE:  3ºA-B: truita de riu i la llúdriga3ºA-B: truita de riu i la llúdriga  L’HORT (3r).L’HORT (3r).  COMITÈ AMBIENTAL.COMITÈ AMBIENTAL.  REUTILITZACIÓ DE LLIBRES. Revisió trimestral de l’estat dels llibres/REUTILITZACIÓ DE LLIBRES. Revisió trimestral de l’estat dels llibres/ Folra de llibres.Folra de llibres.  PLA DE CONSUM DE FRUITA A LES ESCOLES (DepartamentPLA DE CONSUM DE FRUITA A LES ESCOLES (Departament d’agricultura).d’agricultura).  DIMARTS DIA DE LA FRUITA.DIMARTS DIA DE LA FRUITA.  CAMPANYA DIA SENSE COTXES.CAMPANYA DIA SENSE COTXES.
 4. 4. ASPECTES A TREBALLARASPECTES A TREBALLAR _Objectius __Objectius _ - Atenció (entendre consignes)Atenció (entendre consignes) - Silenci i calma (evitar repeticions, parlar ambSilenci i calma (evitar repeticions, parlar amb un to de veu fluixet...)un to de veu fluixet...) - Autonomia i responsabilitat.Autonomia i responsabilitat. - La feina ben feta i el treball diari.La feina ben feta i el treball diari. - Respecte envers els altres.Respecte envers els altres. - Aprendre a treballar en grup (compartir).Aprendre a treballar en grup (compartir).
 5. 5. --Potenciar la manipulació, l’ observació, l’experimentació, la predicció i la reflexió. -Treballar perquè siguin capaços d’ expressar les idees amb claredat, ordre, cohesió i coherència. -Aconseguir autonomia personal en tots els àmbits. - Fomentar el respecte, la conservació i l’ ús correcte de llibres i materials. - Ús de l’ agenda.
 6. 6.  Deures: (família/escola acció compartida)Deures: (família/escola acció compartida)  Donar importància a la polidesa i presentacióDonar importància a la polidesa i presentació dels deures.dels deures.
 7. 7. QUÈ DEMANEM A UN/A ALUMNE/AQUÈ DEMANEM A UN/A ALUMNE/A COMPETENT?COMPETENT? 1. FER RECERCA I TROBAR INFORMACIÓ.1. FER RECERCA I TROBAR INFORMACIÓ. 2. SELECCIONAR LA INFORMACIÓ QUE2. SELECCIONAR LA INFORMACIÓ QUE INTERESSA.INTERESSA. 3. ANALITZAR I SINTETITZAR AQUESTA3. ANALITZAR I SINTETITZAR AQUESTA INFORMACIÓ.INFORMACIÓ. 4. PENSAR COM PRESENTAR UN4. PENSAR COM PRESENTAR UN TREBALLTREBALL 5. ORGANITZAR EL TEMPS PER FER LA5. ORGANITZAR EL TEMPS PER FER LA TASCA.TASCA. 6. PENSAR QUINS RECURSOS TÉ.6. PENSAR QUINS RECURSOS TÉ.
 8. 8. 6. TUTORIA6. TUTORIA  Entrevistes amb les famílies:Entrevistes amb les famílies: Com les concertem?Com les concertem?  Horari d’atenció als pares:Horari d’atenció als pares: 3rA: M. Àngels3rA: M. Àngels Divendres de 15h. a 15:45h.Divendres de 15h. a 15:45h. 3rB : Clara Divendres de 12:15 a 13:00h .3rB : Clara Divendres de 12:15 a 13:00h . Hi ha la possibilitat de concertar entrevista ambHi ha la possibilitat de concertar entrevista amb qualsevol especialista. A la pàgina Web estanqualsevol especialista. A la pàgina Web estan publicades les hores d’ atenció del claustre.publicades les hores d’ atenció del claustre.
 9. 9. 7. SORTIDES I COLÒNIES7. SORTIDES I COLÒNIES ÀREES / UNITATSÀREES / UNITATS CURSCURS TOTES LES ÀREESTOTES LES ÀREES Sortides a l’ entornSortides a l’ entorn Durant tot el curs.Durant tot el curs. MEDI / LLENGUA / PLÀSTICAMEDI / LLENGUA / PLÀSTICA L’ aigua La TorderaL’ aigua La Tordera 19 d’Octubre19 d’Octubre MEDI / LLENGUA / PLÀSTICAMEDI / LLENGUA / PLÀSTICA BarcelonaBarcelona COLÒNIES 26, 27 i 28 d’AbrilCOLÒNIES 26, 27 i 28 d’Abril
 10. 10. Dies festius 30 d’octubre 2 de novembre 7 de desembre 8 de gener 8 de febrer 29 d’abril 24 de març (festa local) Horari intensiu : 22 de desembre del 6 al 21 de juny
 11. 11. Festes a l’escolaFestes a l’escola 29 d’octubre La castanyada 21 de novembre Santa Cecília 17 de desembre Concert de Nadal 21 de desembre Pastorets per als pares i mares 22 d’abril Sant Jordi 21 de juny Festa de fi de curs
 12. 12. BLOC DE CICLE MITJÀ WEB: http://xtec.cat/escolaguilleries/ BLOG: http://mitjaguilleries.blogspot.com/
 13. 13. Observar és conèixer,Observar és conèixer, conèixer és estimar,conèixer és estimar, i estimar és respectar ii estimar és respectar i protegirprotegir Gràcies per la vostra assistència i...Gràcies per la vostra assistència i... BON CURS 2015-16!BON CURS 2015-16!

×