Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Colònies Barcelona 2015 16. ppt

683 views

Published on

Pels alumnes de 3r. de CM
La sortida i les activitats que s'hi duran a terme, també els material que han de protar
ESCOLA GUILLERIES. Curs 2016

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Colònies Barcelona 2015 16. ppt

  1. 1. Colònies a Barcelona 26, 27 i 28 d’abril
  2. 2. Colònies a Barcelona Del 26 al 28 d’abril del 2016
  3. 3. Dimecres, 27 d’abril • Al matí visitarem els jardins de Pedralbes i l’exterior del Pavelló Güell. •De 12h a 14h patinatge sobre gel a les pistes del Futbol Club Barcelona. •Dinar a la zona esportiva. •A la tarda visitarem: Eixample i Barri Gòtic: Passeig de Gràcia (Casa Batlló, Casa Ametller, Casa Lleó Morera), Plaça Catalunya, Ésglésia del Pi, Porta Ferrissa, Plaça Nova, muralles, Carrer del Bisbe Irurita, Plaça de Sant Jaume ( Ajuntament i Palau de la Generalitat), Temple d’August,Plaça del Rei...
  4. 4. Dimecres, 27 d’abrilDijous, 28 d’abril •Recorregut per les Rambles i mercat de la Boqueria •A les 12h: musical al Liceu “Els músics de Bremen”
  5. 5. Què cal portar? Què cal portar? •Motxilla petita marcada amb el nom: esmorzar, dinar i beguda del primer dia en una •Roba i calçat còmode (jaqueta xandall) •Dins la motxilla gran marcada amb el nom cal portar-hi: –Un pijama. –Una tovallola amb beta per poder-la penjar. –Xancletes per la dutxa. –Mocadors. –Dues mudes completes cadascuna en una bossa de plàstic. –Sabates de recanvi . –Un necesser amb els estris de neteja personals imprescindibles (evitar recipients de vidre). –Una llanterna. –Un cangur per si plou. –Una peça d’abrigar pel vespre. –Una bossa per la roba bruta. –Sac de dormir (opcional, ja que a l’alberg hi ha mantes i llençols). –3 ampolletes d’aigua.
  6. 6. •RECOMANACIONS: - Cal que si el vostre fill/a es mareja i vomita sovint quan viatja , li doneu una pastilla o xiclet pel mareig. Penseu que hi ha viatge de tornada, així que ens n’haurieu de donar una ( i posar-ho a l’autorització) pel divendres. –És necessari que prepareu la motxilla amb el vostre fill/a, així sabrà on trobar cada cosa. –Convé marcar amb el nom les motxilles i la roba, per evitar pèrdues i confusions. –En cas de necessitat de prendre medicaments cal parlar amb la mestra tutora prèviament i caldrà la recepta mèdica amb les dosis i l’autorització. –No s’han de portar càmeres de fotos, mòbils ni cap objecte de valor.
  7. 7. COLÒNIES “Barcelona” CICLE MITJÀ 2015-2016 ____________________________________ ________________ MEDICAMENTS I AL·LÈRGIES -En/Na ............................................... amb NIF .................................................. pare/ mare / tutor/a de l’alumne/a ......................................................................... -Si durant l’ estada a Barcelona les mestres creuen oportú l’ administració de Dalsy al meu fill/a Dono la meva autorització (dosi corresponent ......................) No dono la meva autorització. - Té alguna al·lèrgia o intolerància alimentària ? SÍ NO A què? ................................................... - Dono la meva autorització als mestres, per administrar al meu fill/filla el següent medicament. (cal adjuntar la recepta ) Medicament hora dosis ........................................... ......................... ............................ .......................................... ........................ ............................ Signatura, Sant Hilari Sacalm, a ............... d’abril de 2016

×