Aanbieding Cruise Middellandse Zee (8 dagen)

530 views

Published on

Een achtdaagse cruisereis op de Middellandse Zee
Zeer voordelig via Canon. Bekijk de folder en boek!

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
530
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Aanbieding Cruise Middellandse Zee (8 dagen)

  1. 1. Ontdek deMiddellandse Zeein een vijf-sterren-omgeving met Canonen MSC Cruises
  2. 2. Een achtdaagse cruisereis op de Middellandse ZeeZeer voordelig via CanonCanon biedt u een Een uniek en voordeligfantastische mogelijkheid... samenwerkingsverbandDankzij een samenwerkingsverband MSC Cruises is een van de grootstetussen MSC Cruises en Canon, kunnen wij cruisebedrijven ter wereld (met maar liefstu met trots een zeer voordelige achtdaagse 12.000 medewerkers in 42 verschillendecruisereis op de Middellandse Zee landen) en heeft de meest moderne vlootaanbieden. Voor minder dan de helft van ter wereld. Net als Canon gaat MSC altijdde reguliere prijs (vanaf 375 euro p.p voor voor kwaliteit. Bovendien hebben beidede totale reis), bent u verzekerd van een partijen respect voor mens en milieu hoogschitterende trip langs de mooiste in het vaandel staan. Het partnerschapplaatsen in dit zonnige gebied. En dit alles tussen beide partijen levert deze uniekeop een van de meest moderne kans voor de relaties van Canon op. Wijcruiseschepen ter wereld, een luxueuze hopen samen met MSC zoveel mogelijkboot met vijf sterren (de MSC Splendida of mensen te mogen begroeten op dede MSC Fantasia). Bovendien zijn de stijlvolle en luxe schepen, de Splendida enmaaltijden bij de prijs inbegrepen. de Fantasia. .
  3. 3. Vertrek uit de haven van Barcelona en geniet tevens vanschitterende plaatsen als Tunis, Genoa Malta, Sicilië, Rome en Marseille.Ontdek de Middellandse Zee op een vijf sterrencruiseschip, voor een prijs die ver onder de marktwaarde ligt...
  4. 4. Uw reis en bestemmingenDe reisDe Middellandse Zee. Een azuurblauw paradijs van water,omgeven door de mooiste landen en plaatsen. MSC en Canonzullen u meenemen naar de schatten van dit gebied, waar ook hetklimaat erg aangenaaam is. Wie besluit mee te gaan op de cruise,heeft de keuze uit twee verschillende vijf-sterren-cruiseschepen: deMSC Splendida en de MSC Fantasia. Beiden hebben een andereroute. Hoe deze routes er precies uitzien, is in deze folder duidelijkte zien. Kies uw favoriete reis en bestemmingen, stap aan boordvan een luxe en indrukwekkend cruiseschip, met Italiaans designen elegantie, en geniet acht dagen lang onbezorgd en badend inluxe van de Middellandse Zee.De MSC Splendida en de MSC Fantasia zijn twee zusterschepen,evenbeelden en de vlagschepen van MSC. Beide schepen zijn degrootste schepen van MSC Cruises en tevens de grootstecruiseschepen die ooit voor een Europese rederij zijn gemaakt.VoorwaardenDeze actie is, op beschikbaarheid, geldig gedurende de periode van 1 januari2012 tot en met 31 maart 2013 (boeken tussen 30 maart en 13 april, 1 juli en31 augustus en 20 december en 1 januari is helaas niet mogelijk tegen dezetarieven. In dat geval zullen de er aangepaste tarieven worden gehanteerd). Decruises worden georganiseerd door MSC. De cruises waar u uit kunt kiezen, zijn detwee vlagschepen van dit bedrijf: de MSC Splendida en de MSC Fantasia. Hetboeken van de reizen gaat per twee personen, de reis duurt acht dagen. De reisvan en naar de haven van Barcelona is op eigen kosten. Het boeken van de cruisesonder deze gunstige prijzen, gebeurt uitsluitend via Canon. Deze cruises zijn voordeze prijzen en voorwaarden nergens anders verkrijgbaar. De prijzen per kamerszijn: 375,- euro voor een binnenkamer, 475,- euro voor een kamer met raam en575,- euro voor een kamer met balkon. Genoemde prijzen zijn per persoon. DeFantasia vertrekt elke vrijdag vanuit de haven van Barcelona, de Splendidavertrekt elke zondag vanuit de haven van Barcelona.
  5. 5. Voor meer informatie verwijzen wij u graag doornaar de Nederlandstalige website van MSC Cruises:http://www.msccruises.nl MSC Splendida MSC Fantasia De Splendida is in 2009 officieel geopend door de bekende De Fantasia is sinds 2008 in dienst en is eveneens Italiaanse actrice Sophia Loren en biedt ruimte aan meer geopend door Sophia Loren. Het schip beslaat in totaal een dan 3000 passagiers. De boot telt maarliefst achttien oppervlak van zo´n 450.000 vierkante meter, waarop de dekken. Verder heeft dit schip, net als de Fantasia, onder ruim 3000 passagiers zich prima kunnen vermaken. Zo andere vier zwembaden, een uitgebreide spa, een casino, heeft deze boot, net als de Splendida, onder andere een een groot theater en een Formule 1-simulator. 4D-bioscoop en een trap vol met echte Swarovski-kristallen. De reis die de Splendida aflegt, ziet er als volgt uit: De reis die de Fantasia aflegt, ziet er als volgt uit:
  6. 6. Ervaringen van dhr. Aad Oudshoorn,op de MSC Splendida“De professionaliteit envriendelijkheid waren eenverademing”“We hadden al van veel anderen gehoord dat eenhedendaagse cruise niet meer te vergelijken is met hetbeeld van voorheen. Samen met vrienden heb ik inseptember 2010 een cruise gereserveerd met de MSCSplendida, met als opstapplaats Barcelona. Al tijdensde videotour op internet waren we sprakeloos van deaanwezige luxe op het schip. We konden niet wachtenom te vertrekken!”“De ontvangst en begeleiding waren geweldig. De entourage op het schip overtrofvervolgens ook nog eens onze toch al niet geringe verwachtingen en daarnaastwas de sfeer aan boord heel ontspannen. Alle inspanningen van het personeel zijner op gericht om het de passagiers naar hun zin te maken. Het was zo goed datwe ons er bijna aan gingen wennen.Een aantal weken na thuiskomst hebben we samen met onze vrienden de foto´sen filmpjes bekeken en geconstateerd dat een cruise met MSC voor herhalingvatbaar is. We hebben onze tweede cruise met MSC reeds gehad.”Aad Oudshoorn
  7. 7. Reizerservaringen Respect voor mens en milieuDe ervaringen van de heer Oudshoorn, MSC staat, net als Canon, bekend om zijndie op de vorige pagina samengevat zijn, respect voor mens en milieu. Het ontving alvallen in zijn geheel te lezen op de vele bekroningen en certificaten van hetwebsite van MSC Cruises (www. Bureau Veritas, voor haar betrokkenheid ommsccruises.nl). Hier zijn overigens nog het milieu te beschermen. Daarnaastveel meer positieve reizigerservaringen en ondersteunt MSC het project “MSC voorandere interessante informatie te vinden. Unicef,” ten bate van kansarme kinderen uitKijk snel voor meer infornatie! Rio de Janeiro.
  8. 8. Geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op. Canon in samenwerking met MSC Cruises. Canon Business Center Groningen CBC Groningen Grondzijl 16 9731 DG GroningenGroningen Tel: 050-5421467 Fax: 050-4028373 info@cbc-groningen.nl www.cbc-groningen.nl Canon Inc. www.canon.com Canon Europa © Canon Europa 2009 (0609)

×