De les van de vlinder

1,596 views

Published on

Leef je leven zonder angst en weet dat alles wat je nodig hebt je geschonken zal worden.
De les van de Vlinder.
www.effortlesscoach.nl

Published in: Spiritual
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,596
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
995
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

De les van de vlinder

 1. 1. De Lesvan de Vlinder”Op een dag,verscheen er eenkleine opening ineen cocon.Een man zat urente kijken hoe devlinder zijn lijfdoor de kleineopeningprobeerde teworstelen.”
 2. 2. Op een gegevenmoment leek het ofde vlinder geenvooruitgang meerboekte.Het leek of hij nietverder kon dan hijgekomen was.
 3. 3. De man besloot devlinder te helpen:hij pakte eenschaar en opendede cocon.De vlinder kwamer nu een stukgemakkelijker uit.Maar de vlinderhad een verweerdlijf.Hij was klein, metverschrompeldevleugels.
 4. 4. De man bleefkijken want hijverwachtte datde vleugels zichelk momentzouden openenen groter ensteviger zoudenworden zodat zehet lijf kondendragen.
 5. 5. Er gebeurdeniets !Integendeel, devlinder leefdezijn leven alstrompelend. Hijkon zich slechtbewegen met zijnverweerde enverschrompeldevleugels. Hijheeft nooitkunnen vliegen.
 6. 6. De man was vol liefde engoede bedoelingen, maarbegreep niet dat de kleineopening in de cocon en deworsteling van de vlinderom er uit te komen, denatuurlijke weg was omvocht vanuit het lijf in devleugels te persen, zodathij gereed zou zijn om tevliegen zodra hij de coconhad verlaten.
 7. 7. Soms, zijnworstelingenprecies wat wenodig hebben in hetleven.Als we ons levenzouden leven zonderobstakels zouden wekreupel raken.We zouden niet zosterk zijn als wezouden moeten zijn.We zouden nooitkunnen vliegen.
 8. 8. Een mooi gedichtje.Een mooi gedichtje.
 9. 9. Ik vroeg om Kracht,en ontvingmoeilijkheden om mesterk te maken.Ik vroeg om Wijsheiden ik kreeg problemenom op te lossen.Ik vroeg omVoorspoed...En ik kreeg dehersenen, hetverstand, om tekunnen werken.
 10. 10. Ik vroeg omMoed…..En ik kreegobstakels om teoverwinnen.Ik vroeg omLiefde...En ik kreegmensen op mijnweg metproblemen, die ikkon helpen.
 11. 11. Ik vroeg omGunsten...En ik ontving kansen.“Ik kreegNIETS wat ik wilde...Maar ik ontvingALLES “wat iknodig had."
 12. 12. Besluit!!!Besluit!!!
 13. 13. Leef je leven zonder angst. Ga je obstakels tegemoet in de wetenschap dat je zekunt overwinnen. En mocht je dan toch nog vast komen te zitten in je cocon, ofdurf je je velugels niet uit te slaan, dan kan ik je helpen om te leren vliegen.Als Effortless Coach help ik je dit moeiteloos te doen. Door je angsten bij de bronin je onderbewustzijn weg te nemen, zodat je er niet langer tegen hoeft te vechten.Kijk voor meer informatie op www.dedroomreis.nl/angst-en-fobie/

×