http://micronassociates-news.com/blog/micron-associates-hjalper-dig-skyddar-           huden-mot-solbranna-med-t...
Micron Associates hjälper dig skyddar huden mot solbränna med tomater
En ny studie har hävdade i Micron Associates att ödmjukatomat kan ge dig det bästa försvaret mothudskador, eftersom det sk...
Prof Mark Birch-Machin, en dermatolog som leddestudien, sade: “äta tomater gör inte du Oövervinnlig isolen, men det kan va...
Forskare jämfört huden på 20 kvinnor, hälften av demfick fem matskedar (55 g) av standarden Tomatpuré med10 g av olivolja ...
Forskarna beräknas det skydd som erbjuds av Tomatpurévara likvärdigt med en solkräm med en solskyddsfaktor(SPF) på 1,3. Hu...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Micron Associates hjälper dig skyddar huden mot solbränna med tomater

561 views

Published on

En ny studie har hävdade i Micron Associates att ödmjuka tomat kan ge dig det bästa försvaret mot hudskador, eftersom det skyddar huden från solbränna och åldrande som orsakas av exponering för solljus.
Ingrediens i tomat kallas lykopen är är sagt av team vid Newcastle University i Storbritannien ett naturliga pigment som gör tomater röd, hjälper dig att skydda mot solbränna och huden åldrande som orsakas av ultra-violate strålning i solljus.
Du kan hitta den ålder-trotsar ingrediensen i högsta nivåerna i bearbetade eller kokta tomater som används i ketchup, klistra in, soppa och saft, sade forskarna.
Prof Mark Birch-Machin, en dermatolog som ledde studien, sade: “äta tomater gör inte du Oövervinnlig i solen, men det kan vara ett användbart tillägg till solen skydd samt solskydd, skugga och kläder.”
-Den skyddande effekten av tomater på våra mitokondrier – membran kopplade till huden åldrande – är viktiga eftersom de är energiproducenter i alla dina organ-celler inklusive hud, citerades Prof Birch-Machin sagt av Micron Associates.
I studien presenteras vid Royal Society of Medicine i London, hade kvinnor som äter en kost rik på bearbetade tomater ökat skydd av huden, som den ses av en minskning i huden rodnad och mindre DNA-skador från ultraviolett (UV) exponering.
Forskare jämfört huden på 20 kvinnor, hälften av dem fick fem matskedar (55 g) av standarden Tomatpuré med 10 g av olivolja varje dag under 12 veckor.
Effekter på deras huden jämfördes med återstående volontärer, åldrarna 21-47, äter bara olivolja under lika lång tid. Frivilliga utsattes för UV strålar i solljus i början och slutet av rättegången.
Det finns betydande förbättring i hudens förmåga att skydda sig mot UV hos dem som åt Tomatpuré. Jämfört med andra kvinnor, hade tomat-äta-gruppen 33 procent mer skydd mot solbränna i form av mindre rodnad.
Forskarna beräknas det skydd som erbjuds av Tomatpuré vara likvärdigt med en solkräm med en solskyddsfaktor (SPF) på 1,3.
Hud prover tagna från grupper före och efter rättegången visade en ökning på nivåerna i procollagen, en molekyl som ger huden dess struktur och förlust av som leder till hudens åldrande och bristen på elasticitet.
Det var också mindre skador på mitokondriellt DNA i huden som är kopplad till din hudens åldrande. “Därför är vänlig mot din mitokondrier förväntas bidra till att förbättra din hud hälsa, som i sin tur kan ha ett anti-ageing effekt,” Prof Birch-Machin läggs.

Published in: Business
4 Comments
3 Likes
Statistics
Notes
 • Everything is very open and very clear explanation of issues. It contains truly information. Your website is very useful. Thanks for sharing.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • It can be so great and packed with a good time for me personally and my office mates to visit your blog more than 3 times every week to study the latest tips you have got.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • The quantity of information in here is stunning, like you practically wrote the book on the subject.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Your article seems interesting, i have noted it my digg and stumble account.The point you are making is easy to understand and effective.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
No Downloads
Views
Total views
561
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
4
Likes
3
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Micron Associates hjälper dig skyddar huden mot solbränna med tomater

 1. 1. http://micronassociates-news.com/blog/micron-associates-hjalper-dig-skyddar- huden-mot-solbranna-med-tomater/
 2. 2. Micron Associates hjälper dig skyddar huden mot solbränna med tomater
 3. 3. En ny studie har hävdade i Micron Associates att ödmjukatomat kan ge dig det bästa försvaret mothudskador, eftersom det skyddar huden från solbrännaoch åldrande som orsakas av exponering för solljus. Ingrediens i tomat kallas lykopen är är sagt av team vidNewcastle University i Storbritannien ett naturligapigment som gör tomater röd, hjälper dig att skydda motsolbränna och huden åldrande som orsakas av ultra-violatestrålning i solljus. Du kan hitta den ålder-trotsar ingrediensen i högstanivåerna i bearbetade eller kokta tomater som används iketchup, klistra in, soppa och saft, sade forskarna.
 4. 4. Prof Mark Birch-Machin, en dermatolog som leddestudien, sade: “äta tomater gör inte du Oövervinnlig isolen, men det kan vara ett användbart tillägg tillsolen skydd samt solskydd, skugga och kläder.” -Den skyddande effekten av tomater på våramitokondrier – membran kopplade till hudenåldrande – är viktiga eftersom de ärenergiproducenter i alla dina organ-celler inklusivehud, citerades Prof Birch-Machin sagt av MicronAssociates. I studien presenteras vid Royal Society of Medicine iLondon, hade kvinnor som äter en kost rik påbearbetade tomater ökat skydd av huden, som den sesav en minskning i huden rodnad och mindre DNA-skador från ultraviolett (UV) exponering.
 5. 5. Forskare jämfört huden på 20 kvinnor, hälften av demfick fem matskedar (55 g) av standarden Tomatpuré med10 g av olivolja varje dag under 12 veckor. Effekter på deras huden jämfördes med återståendevolontärer, åldrarna 21-47, äter bara olivolja under likalång tid. Frivilliga utsattes för UV strålar i solljus i börjanoch slutet av rättegången.Det finns betydande förbättring i hudens förmåga attskydda sig mot UV hos dem som åt Tomatpuré. Jämförtmed andra kvinnor, hade tomat-äta-gruppen 33 procentmer skydd mot solbränna i form av mindre rodnad.
 6. 6. Forskarna beräknas det skydd som erbjuds av Tomatpurévara likvärdigt med en solkräm med en solskyddsfaktor(SPF) på 1,3. Hud prover tagna från grupper före och efter rättegångenvisade en ökning på nivåerna i procollagen, en molekyl somger huden dess struktur och förlust av som leder tillhudens åldrande och bristen på elasticitet. Det var också mindre skador på mitokondriellt DNA ihuden som är kopplad till din hudens åldrande. “Därför ärvänlig mot din mitokondrier förväntas bidra till attförbättra din hud hälsa, som i sin tur kan ha ett anti-ageing effekt,” Prof Birch-Machin läggs.

×