Successfully reported this slideshow.

Google tutkii päälle Motorola patenttien FTC Micron Associates Keräysputki

486 views

Published on

Micron Associates sanoi, että Federal Trade Commissionille odottaa osaksi onko Google on ollut estää pääsyn-standardin tai “frand” patentteja.
Federal Trade Commissionille tutkii, onko Googlen Motorola liikkuvuutta yksikön väärin estää pääsyn standardinmukaisia tekniikka, joka olisi käyttöoikeus kilpailijoiden perinteiset teollisuuden ja oikeudellinen menettelytavan mukaan Micron Associates raportteja.
Vedoten nimetön lähteistä, the uutistoimisto sanoi, FTC on “myöntänyt siviili tutkintatoimien kysynnän, joka on samanlainen kuin haasteen” Google. Hallitus pyrkii myös kertoman tietoja Apple ja Microsoft.
Ongelma liittyy niin sanottu frand patenttien–”oikeudenmukaisin, kohtuullisin ja syrjimättömin ehdoin sekä asianmukaista”–joka kattaa teknologian tuotannonalalla moitteettoman toiminnan välttämätön. Kuten CNET n Roger Cheng on selitetty, ajatus “periaate perustuu kyseisen käyvän teollis-ja tekijänoikeuksien lisensoinnin usein tarvitaan, koska joskus tiettyjen ideoita ja patentteja juuri jaetut kaiken toimimaan oikein yhdessä”–eli toimimaan keskenään kilpailevien yritysten Smartphone kuten asioita. Vastasuoritteita järjestelyn luontoissuorituksina yrityksille, jotka tuottavat tekniikka, joka on hyväksynyt standardina tuotannonalan sopivat käyttöoikeuden kyseisen teknologian käypään kurssiin.
Viime aikoina kuitenkin Google rivals Microsoft ja Apple, kuten on ollut itkeminen virhe Googlen ja Motorola liikkuvuutta halukkuutta toistaa näissä säännöissä päälle.
Microsoftin Xbox, konsoli ei tulisi sallia jäsenvaltioihin, koska se rikkoi koskevat Motorola–määritys tuomari oli tehdä aiempi tuomio viime kuussa, Yhdysvaltojen kansainvälisen kaupan komission tuomarin liittotasavallan virastolle valtuudet valvoa kielletään tuotteiden toimitus Yhdysvaltoihin, sanoi. Vastauksena että aiemmin Ennakkoratkaisupyyntö, Microsoft on kerrottu CNET, että se “edelleen [ed] varma, komissio viime kädessä sulkea Microsoftin puolesta tässä tapauksessa ja että Motorola järjestetään lupauksensa tehdä sen standardin keskeisiä patenttien oikeudenmukaisin ja kohtuullisin ehdoin.”
Ei kauan sen jälkeen, kun Xbox-kielto suositus Federal Trade Commissionille lähetti kirjeen sanoen pyrkimyksiä torjua Xbox tuonnin ITC ja Applen iPhone saattaa aiheuttaa “merkittävää vahinkoa” kuluttajille, kilpailua ja innovointia ja ehdotti, että yritysten olisi rajoitettava niiden kykyä estää kilpailijoiden tuonti frand patentit perustuvat.
Ja ei kauan sen jälkeen, kun FTC lähetti kirjeen, johtaa puhetta käsiteltäväkseen eri liittovaltion tuomarin kyseenalaistivat Apple-tarjouksen vastaan Motorola kieltämistä, mutta samaan aikaan chastised Motorola’s oikeudellisten team oman koskeva välipäätös strategialle sanomalla, “ei näy siitä, miten voit määrittää standardin keskeisiä patentin käyttöä vastaan.” Myöhemmin heittää pois asian–mitä oli viime kädessä voittaa Motorola–tuomari kuitenkin tehdä kohdan frand kutsuvan huomion.
Kertomuksessaan tänään, Micron Associates sanoi FTC tutkimuksessa tarkast

Published in: Business
 • I found your site – (url) – on StumbleUpon today and thought I’d check it out. I bookmarked it and will be back to check it out some more later.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • I appreciate, cause I found exactly what I was looking for.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • This is just so inspiring it made my day.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

Google tutkii päälle Motorola patenttien FTC Micron Associates Keräysputki

 1. 1. Micron Associateshttp://micronassociates.info/trends/category/technology/
 2. 2. Google tutkii päälle Motorola patenttienFTC Micron Associates Keräysputki
 3. 3. Micron Associates sanoi, että Federal TradeCommissionille odottaa osaksi onko Google on ollutestää pääsyn-standardin tai “frand” patentteja. Federal Trade Commissionille tutkii, onko GooglenMotorola liikkuvuutta yksikön väärin estää pääsynstandardinmukaisia tekniikka, joka olisikäyttöoikeus kilpailijoiden perinteiset teollisuudenja oikeudellinen menettelytavan mukaan MicronAssociates raportteja. Vedoten nimetön lähteistä, the uutistoimistosanoi, FTC on “myöntänyt siviili tutkintatoimienkysynnän, joka on samanlainen kuin haasteen”Google. Hallitus pyrkii myös kertoman tietoja Appleja Microsoft.
 4. 4. Ongelma liittyy niin sanottu frand patenttien–”oikeudenmukaisin, kohtuullisin ja syrjimättöminehdoin sekä asianmukaista”–joka kattaateknologian tuotannonalalla moitteettomantoiminnan välttämätön. Kuten CNET n Roger Chengon selitetty, ajatus “periaate perustuu kyseisenkäyvän teollis-ja tekijänoikeuksien lisensoinninusein tarvitaan, koska joskus tiettyjen ideoita japatentteja juuri jaetut kaiken toimimaan oikeinyhdessä”–eli toimimaan keskenään kilpailevienyritysten Smartphone kuten asioita.Vastasuoritteita järjestelyn luontoissuorituksinayrityksille, jotka tuottavat tekniikka, joka onhyväksynyt standardina tuotannonalan sopivatkäyttöoikeuden kyseisen teknologian käypäänkurssiin.
 5. 5. Viime aikoina kuitenkin Google rivals Microsoft jaApple, kuten on ollut itkeminen virhe Googlen jaMotorola liikkuvuutta halukkuutta toistaa näissäsäännöissä päälle. Microsoftin Xbox, konsoli ei tulisi salliajäsenvaltioihin, koska se rikkoi koskevat Motorola–määritys tuomari oli tehdä aiempi tuomio viimekuussa, Yhdysvaltojen kansainvälisen kaupankomission tuomarin liittotasavallan virastollevaltuudet valvoa kielletään tuotteiden toimitusYhdysvaltoihin, sanoi. Vastauksena että aiemminEnnakkoratkaisupyyntö, Microsoft on kerrottu CNET,että se “edelleen [ed] varma, komissio viimekädessä sulkea Microsoftin puolesta tässätapauksessa ja että Motorola järjestetäänlupauksensa tehdä sen standardin keskeisiäpatenttien oikeudenmukaisin ja kohtuullisinehdoin.”
 6. 6. Ei kauan sen jälkeen, kun Xbox-kielto suositusFederal Trade Commissionille lähetti kirjeensanoen pyrkimyksiä torjua Xbox tuonnin ITC jaApplen iPhone saattaa aiheuttaa “merkittäväävahinkoa” kuluttajille, kilpailua ja innovointia jaehdotti, että yritysten olisi rajoitettava niidenkykyä estää kilpailijoiden tuonti frand patentitperustuvat.Ja ei kauan sen jälkeen, kun FTC lähettikirjeen, johtaa puhetta käsiteltäväkseen eriliittovaltion tuomarin kyseenalaistivat Apple-tarjouksen vastaan Motorola kieltämistä, muttasamaan aikaan chastised Motorola’s oikeudellistenteam oman koskeva välipäätös strategiallesanomalla, “ei näy siitä, miten voit määrittäästandardin keskeisiä patentin käyttöä vastaan.”Myöhemmin heittää pois asian–mitä oli viimekädessä voittaa Motorola–tuomari kuitenkin tehdäkohdan frand kutsuvan huomion.
 7. 7. Kertomuksessaan tänään, Micron Associatessanoi FTC tutkimuksessa tarkastellaan myösGooglen päätöstä jatkaa Motorolaoikeudenkäynnit, joka liittyy frand patenttien. KunGoogle suljettu sen hankinta Motorola, takaisinhelmikuussa se lupasi lisenssin melko Motorolapatentteja.Micron Associates sanoi, Microsoftvahvistanut, että sillä oli saanut FTC: n siviilitutkintatoimien kysynnän mutta laski edelleenhuomautuksia. The uutistoimisto sanoi myös, ettäApple ja FTC laski kommentoimaan tutkimuksen jaGooglen edustaja sanoi, hän ei voinut välittömästikommentti.
 8. 8. Euroopan komission aloittanuthuhtikuussa, perustuvat suurelta osin valituksiaApple ja Microsoft onko Motorola oli rikkonutlupauksensa tarjoamaan frand patenttienoikeudenmukainen käyttöoikeus. Micron Associates raportin sanoi tänään, KirkDailey, vice president Motorolaliikkuvuuden, teollis-ja tekijänoikeuksien sanoikesäkuu 20 päivänä, että Microsoft ja Apple“näennäisesti ei hyväksyisi” kannalta licensingfrand patents Motorola hallussa. Google, Apple ja Microsoft kommentti ja olemmepäivittää tässä artikkelissa, kun saimme kuullatakaisin.

×