Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Fuqizohuni …
nëpërmjet medias së re !
Junior Training
9 maj 2015
prezantues
Elvis Plaku
 konsulent,
 trajnues,
 sipërmarrës,
 bloger,
 facebook-ist,
 muzikant,
 webmaster,
 etj.
Me çfarë merrem!
Kush jam!
 Babi i supermenit!!
 SfidaBiznesi.com
këshilla praktike biznesi
 ShtepiaeLibrit.com
tregim librash shqip
 Gazeta-Shqip.com
webmaster
Çfarë ...
 Interneti dhe pajisjet si mjete për të…
 Ndryshimi i modelit & sfidat
 Si të krijoni një strategji komunikimi?
 Model...
 komunikuar
 angazhuar
 ndërgjegjësuar
 mobilizuar
 informuar
 zbavitur
 etj
Interneti dhe pajisjet si mjete për të:
 Media e vjetër vs. media e re
 Tani ju keni zërin tuaj unik dhe origjinal
 Nuk jeni vetëm
 Vëmendja e shkurtër
 Koha...
 Përcaktoni objektivat
 Përcaktoni audiencën e synuar
 Përzgjidhni platformat ku do komunikoni
 Mblidhini materiale që...
 Faqja si burimi kryesor i komunikimit
 Email
 Mediat Sociale
Modeli i shpërndarjes së
informacionit në ueb
 Faqja ueb
 Prania e rregullt në mediat sociale
 Ndërtimi i marrëdhënies me gazetarët dhe mediat
 Publikimet cilësore!...
 Komunikimi i rregullt (p.sh. një herë në javë)
 Komunikimi ndëraktiv (me disa
mënyra/formate/kanale komunikimi, etj.)
...
Ju faleminderit
Elvis PLAKU
Digital Marketing & Communication Consultant, MBA
E-mail: eplaku@gmail.com
Mobile: +355 68 605...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Prezantim: Fuqizohuni … nepermjet medias se re! - Elvis Plaku

905 views

Published on

Ky prezantim ishte pjese e trajnimit qe bera me disa organizata ambientaliste qe operojne ne vend. #sfidabiznesi

Per prezantime te tjera klikoni ketu: https://www.sfidabiznesi.com/resurse/prezantime/

Published in: Social Media
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Prezantim: Fuqizohuni … nepermjet medias se re! - Elvis Plaku

 1. 1. Fuqizohuni … nëpërmjet medias së re ! Junior Training 9 maj 2015 prezantues Elvis Plaku
 2. 2.  konsulent,  trajnues,  sipërmarrës,  bloger,  facebook-ist,  muzikant,  webmaster,  etj. Me çfarë merrem!
 3. 3. Kush jam!  Babi i supermenit!!
 4. 4.  SfidaBiznesi.com këshilla praktike biznesi  ShtepiaeLibrit.com tregim librash shqip  Gazeta-Shqip.com webmaster Çfarë bëj në internet?
 5. 5.  Interneti dhe pajisjet si mjete për të…  Ndryshimi i modelit & sfidat  Si të krijoni një strategji komunikimi?  Modeli i shpërndarjes së informacionit në ueb  Ngritja e infrastrukturës (si investim për punën në vazhdim)  Sekreti i kësaj pune! Përmbledhja e prezantimit
 6. 6.  komunikuar  angazhuar  ndërgjegjësuar  mobilizuar  informuar  zbavitur  etj Interneti dhe pajisjet si mjete për të:
 7. 7.  Media e vjetër vs. media e re  Tani ju keni zërin tuaj unik dhe origjinal  Nuk jeni vetëm  Vëmendja e shkurtër  Koha e shkurtër  Pasioni angazhon Ndryshimi i modelit & sfidat
 8. 8.  Përcaktoni objektivat  Përcaktoni audiencën e synuar  Përzgjidhni platformat ku do komunikoni  Mblidhini materiale që do mund t’i shpërndani më pas  Vendosni një person përgjegjës për mbikëqyrjen dhe menaxhimin  Bëni një skedulë publikimesh/komunikimi (p.sh. 1 herë në javë)  Krijoni & publikoni në disa formate (tekst, foto, prezantim, etj.) Si të krijoni një strategji komunikimi?
 9. 9.  Faqja si burimi kryesor i komunikimit  Email  Mediat Sociale Modeli i shpërndarjes së informacionit në ueb
 10. 10.  Faqja ueb  Prania e rregullt në mediat sociale  Ndërtimi i marrëdhënies me gazetarët dhe mediat  Publikimet cilësore!!  Mbledhja e statistikave si bazë për vlerësimin e punës Ngritja e infrastrukturës (si investim për punën në vazhdim)
 11. 11.  Komunikimi i rregullt (p.sh. një herë në javë)  Komunikimi ndëraktiv (me disa mënyra/formate/kanale komunikimi, etj.)  Mësoni vazhdimisht (modelet e suksesshme, libra, interneti, etj.) Sekreti i kësaj pune!
 12. 12. Ju faleminderit Elvis PLAKU Digital Marketing & Communication Consultant, MBA E-mail: eplaku@gmail.com Mobile: +355 68 605 2510 CV: http://al.linkedin.com/in/eplaku Web: http://www.SfidaBiznesi.com/

×