Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Pagesat me transferte brenda vendit

101 views

Published on

Ky është një udhëzues i përmbledhur mbi mënyrat se si mund të bëhen pagesat e librave për porosinë brenda Shqipërisë.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Pagesat me transferte brenda vendit

  1. 1. Adresa jonë: Libraria "Shtëpia e Librit" Rruga Ymer Aliti, Qendra Tregtare Olympia (pas Posta nr.8), Kati I, Tirana, Albania. E-mail: admin@shtepiaelibrit.com Mobile: Gjergji +355 66 20 50438 / Elvisi +355 68 60 52 510 Pagesat me “Transfertë” brenda vendit! Përshëndetje! Duke ju falënderuar edhe një herë për porosinë tuaj dhe zgjedhjen për të paguar me “transfertë” ju lutem gjeni më poshtë të dhënat tona bankare nëpërmjet të cilave mund të konfirmoni porosinë tuaj. Sqarim i rëndësishëm: Libraria ShtepiaeLibrit.com është e regjistruar në Republikën e Shqipërisë si SHPK nën emrin – Shtepia e Librave. Transfertat/pagesat duhet të kryhen nën këtë emër. Ju faleminderit për mirëkuptimin. Porosia juaj do të bëhet gati por nuk do të dërgohet pa u konfirmuar më parë pagesa juaj me bankë! Banka: Raiffeisen Bank (ju lutem zgjidhni degën më të afërt) Detajet: Pagesa nga "Emri juaj" me “numër porosie” Shuma totale: (sipas faturës së rënë dakord) Emri i Përfituesit: Shtëpia e Librave Shpk Numri i llogarisë në LEKË: 0001218223 IBAN: AL30 2021 1130 0000 0000 0121 8223

×