Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Pse duhet të zgjidhni Facebook Adspër të reklamuar online?Prezantim i shërbimit të reklamimit online
Sot për sot, Facebook është platforma më e madhe sociale me:mbi 1 miliardë anëtarë në të gjithë botën,shumica janë aktiv t...
Facebook Ads është shërbimi i reklamimit brenda Facebookdhe si i tillë ofron një nivel filtrimi dhe targetimi të klientëve...
Ju mund t’i targetoni klientët tuaj sipas këtyre kritereve:vendodhjes (p.sh. vetëm në Shqipëri)moshës (p.sh. adoleshentët,...
Oferta jonë..Bazuar mbi eksperiencën tonë disa vjeçare në Facebook, ne mundt’ju ndihmojmë të reklamoni biznesin/faqen tuaj...
Na kontaktoniKonsulenti: Elvis PlakuE-mail: eplaku@sfidabiznesi.comCel.: 0686052510Web: http://www.SfidaBiznesi.com
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Pse duhet te zgjidhni Facebook Ads per te reklamuar online?

1,206 views

Published on

Pse Facebook eshte nder platformat me te mira per te reklamuar online?

Published in: Business
  • Be the first to comment

Pse duhet te zgjidhni Facebook Ads per te reklamuar online?

  1. 1. Pse duhet të zgjidhni Facebook Adspër të reklamuar online?Prezantim i shërbimit të reklamimit online
  2. 2. Sot për sot, Facebook është platforma më e madhe sociale me:mbi 1 miliardë anëtarë në të gjithë botën,shumica janë aktiv të paktën 1 herë në muaj.rreth 50% e tyre e përdorin këtë shërbim çdo ditë.Mbi të gjitha, Facebook Ads përfaqëson një nga alternativat mëkost-efektive për reklamimin online të biznesit apo nismës tuaj.Çfarë ju ofron Facebook-u?
  3. 3. Facebook Ads është shërbimi i reklamimit brenda Facebookdhe si i tillë ofron një nivel filtrimi dhe targetimi të klientëveekzistues apo potencialë që nuk arrihet dot as nga GoogleAds.Arsyeja është e thjeshtë, Facebook disponon informacion tëplotë për çdo përdorues të këtij shërbimi bazuar mbi kriteredemografike, etj., të cilat ju lejojnë t’i arrini më lehtësishtklientët tuaj.Çfarë është Facebook Ads?
  4. 4. Ju mund t’i targetoni klientët tuaj sipas këtyre kritereve:vendodhjes (p.sh. vetëm në Shqipëri)moshës (p.sh. adoleshentët, të rriturit, 15-18 vjeç, etj.)seksit (mashkull, femër)interesave (p.sh. muzika, sporti, etj.)edukimit (p.sh. niveli i shkollimit)vendit të punës (p.sh. kompania filan, ose shkolla x)ose sipas kombinimit të këtyre kritereve/filtrave të mësipërmMbi të gjitha, Facebook ofron raportin më të mirë të fondeve që ju shpenzonipër çdo klient potencial krahasuar me reklamat në median tradicionale.Si mund t’i targetoni klientët tuaj?
  5. 5. Oferta jonë..Bazuar mbi eksperiencën tonë disa vjeçare në Facebook, ne mundt’ju ndihmojmë të reklamoni biznesin/faqen tuaj në Facebook përvetëm 250 lekë në ditë.Konkretisht ne ju ofrojmë :• konsulencën tonë me praktikat më të mira të reklamimit• krijimin e reklamës tuaj• ndjekjen e saj gjatë periudhës së përcaktuar (min. 1 muaj)• raportimin e të gjitha shpenzimeve (sipas buxhetit)
  6. 6. Na kontaktoniKonsulenti: Elvis PlakuE-mail: eplaku@sfidabiznesi.comCel.: 0686052510Web: http://www.SfidaBiznesi.com

×