Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Programa electoral

555 views

Published on

Programa electoral de l'Entesa de Ferreries

Published in: News & Politics
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Programa electoral

 1. 2. A Ferreries tenim un gran potencial que ens fa sentir orgullosos: la seva gent , el seu tarannà feiner i solidari, i un teixit associatiu molt viu i dinàmic. Ho hem d’aprofitar!
 2. 3. En els darrers quatre anys, hem aconseguit nous equipaments i infraestructures: nou poliesportiu, escoleta, la sala multifuncional… És hora de treure el màxim profit d’aquests espais en benefici de tots!
 3. 4. Hem d’aconseguir que Ferreries sigui un poble m és dinàmic, més cohesionat i amb un projecte de futur ben definit. És el moment de la planificació.
 4. 5. Volem afavorir i potenciar la participaci ó ciutadana … I aconseguir que Ferreries sigui un poble net i acollidor amb la col·laboraci ó de tots.
 5. 6. La sala multifuncional s’ha de convertir en un centre de dinamitzaci ó econòmic i cultural… Sense deixar de banda les entitats socials i culturals , que han de rebre suport de l’Ajuntament per fer les seves activitats.
 6. 7. Serem rigorosos i responsables en la gestió dels recursos econòmics del poble i seguirem reivindicant m és aportacions per part d’altres administracions.
 7. 8. Donarem suport a les activitats dels comerciants, restauradors i empresaris . Mantindrem i potenciarem el punt d’informaci ó turístic de Cala Galdana per donar a conèixer el nostro municipi als estiuejants.
 8. 9. En la pr àctica esportiva no podem deixar de banda el seu vessant educatiu i de convivència, valors que hem de treballar dia a dia des de totes les disciplines.
 9. 10. Per atendre de manera eficient les persones m és desfavorides, hem de reforçar els serveis socials.
 10. 11. Estudiarem la possibilitat d’ampliar l’horari del Casal de Joves per adequar-lo a diferents franges d’edat.
 11. 12. Crearem noves rutes de senderisme i cicloturisme. Fomentarem l’estalvi energ ètic i el consum responsable entre els vesins.
 12. 13. Ferreries ha de ser el centre del desenvolupament sostenible i les pràctiques respectuoses amb el medi ambient a l’illa. S’Enclusa ha de ser tot un referent.
 13. 14. Volem desenvolupar el projecte educatiu de poble; continuar fent feina per posar en marxa la nova escoleta; i oferir serveis educatius per a les famílies .
 14. 15. Hem d’enllestir la tramitació del nou PGOU i la seva adaptació al PTI perquè s'apliqui la nova normativa i es crein espais urbans de creixement.

×