Tic – Tac – Toe Trigonometry Style
1 2 3 4 5 6 7 8 9
1. Find the solution to the equation. Answer = 37/5 O X
2. Solve the equation. Answer = 8 X O
3. Solve the equation. Answer = -6, 2 X O
4. Solve the equation using any method. X O Answer =
5. Find all real solutions of the equation. X O Answer =
6. Find all real solutions of the equation. Answer =  - 7/4 X O
7. Find all real solutions of the equation. Answer =  2 X O
8. Find all real solutions of the equation. Answer =  -1/2, 1 X O
9. Find all real solutions of the equation. Answer =  -3, 4 X O
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

P-2 Review Game

436 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
436
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
50
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

P-2 Review Game

  1. 1. Tic – Tac – Toe Trigonometry Style
  2. 2. 1 2 3 4 5 6 7 8 9
  3. 3. 1. Find the solution to the equation. Answer = 37/5 O X
  4. 4. 2. Solve the equation. Answer = 8 X O
  5. 5. 3. Solve the equation. Answer = -6, 2 X O
  6. 6. 4. Solve the equation using any method. X O Answer =
  7. 7. 5. Find all real solutions of the equation. X O Answer =
  8. 8. 6. Find all real solutions of the equation. Answer = - 7/4 X O
  9. 9. 7. Find all real solutions of the equation. Answer = 2 X O
  10. 10. 8. Find all real solutions of the equation. Answer = -1/2, 1 X O
  11. 11. 9. Find all real solutions of the equation. Answer = -3, 4 X O

×