Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Ancaku_Konstruksionet e betonit_Hidro

Ballkoni nga betoni i armuar.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to comment

Ancaku_Konstruksionet e betonit_Hidro

 1. 1. DETYRA 1 ANCAKU KONSTRUKSIONET E BETONIT (H) Mergim Emini 74/10 Prishtinë, tetor 2013
 2. 2. Mergim Emini | 74/10 Të dimensionohet ballkoni nga betoni i armuar, për një objekt banimi sipas metodës së nderjeve të lejuara. 1. KARAKTERISTIKAT GJEOMETRIKE Për agresivitet 3: Supozojmë ⁄ Përvetësojmë Konstruksionet e betonit | Ancaku 1
 3. 3. Mergim Emini | 74/10 2. ANALIZA E NGARKESAVE Ngarkesat e përhershme a) Ngarkesat e përhershme sipërfaqësore - Pllaka qeramike Llaq vazhdues Hidroizolimi Shtresa për ramje Konstruksioni betonarme Suvatimi b) Ngarkesat e përhershme vijore - Pikorja Suvatimi Gardhi Ngarkesat e përkohshme a) Ngarkesa nga era: Për zonën e II-të gjeografike, objektin e eksponuar dhe me lartësi 30-60 m (50m në rastin tonë) dhe për veprim të erës në shtytje anësore. b) Ngarkesa nga bora: - për pjerrtësi ; Lartësia mbidetare: Nga EC-2, cat.A/Ballkon, ngarkesa shfrytëzuese Konstruksionet e betonit | Ancaku ⁄ 2
 4. 4. Mergim Emini | 74/10 3. NGARKESAT LLOGARITËSE Konstruksionet e betonit | Ancaku 3
 5. 5. Mergim Emini | 74/10 [ ( )] [ ( [ )] ] [ ] 4. DIMENSIONIMI Për 0; lexohet: ; √ ; ; ; √ { Konstruksionet e betonit | Ancaku 4
 6. 6. Mergim Emini | 74/10 √ √ Për lexohen: Për armim merret ; ; , me sipërfaqe të një shufre ; ; , ndërsa hapi (largësia midis shufrave) i armatures punuese do të jetë: { Përvetësohet ⁄ Konstruksionet e betonit | Ancaku me: 5
 7. 7. Mergim Emini | 74/10 Armatura shpërndarëse: Përvetësohet , me sipërfaqe të një shufre { Përvetësohet në mënyrë konstruktive Konstruksionet e betonit | Ancaku ⁄ , me sipërfaqe: 6
 8. 8. Mergim Emini | 74/10 Kontrollimi i nderjeve në beton dhe armaturë: ( ) ( √ ) ( √ ) Kontrolloi: ____________________ Konstruksionet e betonit | Ancaku 7

  Be the first to comment

  Login to see the comments

 • kresha100

  Mar. 6, 2015
 • emergim

  Feb. 9, 2017
 • GazmendMulaidn

  Dec. 27, 2017

Ballkoni nga betoni i armuar.

Views

Total views

2,517

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

19

Actions

Downloads

48

Shares

0

Comments

0

Likes

3

×