Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Secret d'estimar

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Secret d'estimar

  1. 1. Vet aquí una vegada un nen i una nena que caminant per un camp es troben una flor vermella que és molt maca. Els dos s'ajupen per agafar la flor vermella.
  2. 2. El nen i la nena l'estiren i es barallen perquè tots dos volen el cor vermell. Tan estirar han trencat la flor. La nena culpa el nen i el nen s'amoïna molt. La Paula està trista perquè veu que en Pau està enfadat. La Paula està plorant i ara en Pau se la mira.
  3. 3. El nen i la nena s'estan donant la culpa per haver trencat la flor i estan molt enfadats.
  4. 4. La Paula va rumiant, passejant i xafant flors, mentre en Pau està pensant i avorrit. Ella marxa i ell es queda sol i trist. Després el nen se'n va trist i deixa els pètals de flor al camp. El vent s'endú els pètals. Ara la Paula està pensant on és el nen. Ella té vergonya i en Pau està rumiant amb el dit a la boca. El nen està avergonyit perquè s'han barallat i li dóna un regal a la nena, però ella li diu: - Jo no vull un regal!
  5. 5. La nena li dóna un present al nen. Tots dos han obert el regal i han vist que s'han fet el mateix regal: una llavor. Planten les llavors, les reguen, surten dues flors i es posen tant contentes, que en surten moltes més. FI
  6. 6. La nena li dóna un present al nen. Tots dos han obert el regal i han vist que s'han fet el mateix regal: una llavor. Planten les llavors, les reguen, surten dues flors i es posen tant contentes, que en surten moltes més. FI

×