Vjehrra

637 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Vjehrra

  1. 1. Një ditë, një grua vedosi të provojë nëse tre nuset e donin ose të paktën e vlerësonin sadopak.
  2. 2. Të nesërmen, duke ecur anës një lumi me nusen e parë, bëri sikur ra në lum dhe po mbytej. Pa dyshuar për asnjë moment nusja u hodh në lum dhe e shpëtoi. Të nesërmen ajo gjeti të parkuar jashtë shtëpisë një Peugot 206 me një dedikim.
  3. 3. Faleminderit, nga vjehrra që të do shumë!
  4. 4. Ditën tjetër bëri të njëjtën gjë me nusen e dytë. Edhe ajo u hodh dhe e shpëtoi… …dhe gjeti të nesërmen një Peugot 206 në oborr të shtëpisë me të njëjtin dedikim:
  5. 5. Faleminderit, nga vjehrra që të do shumë!
  6. 6. E njëjta skenë me nusen e tretë. U hodh në ujë dhe filloi të bëjë sikur mbytej. Ndërsa ajo mbytej pak nga pak ajo e shihte duke menduar: «Shyqyr që të erdhi rradha, shtrigë! ». Të nesërmen gjeti në oborrin e shtëpisë një P orsche Carrera GT që xixëllonte me një shënim tek xhami:
  7. 7. Faleminderit shumë. Vjehrri .

×