Successfully reported this slideshow.

Zeni

193 views

Published on

Published in: Entertainment & Humor
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Zeni

  1. 1. Жена вози по улица…
  2. 2. Маж вози по истата улица ново обратен правец..…
  3. 3. Кога се разминувале, жената гоотворила прозорот и мувикнала:- КОЊ!Мажот реагирал одма:- КУРВО!
  4. 4. Продолжуваат двајцата секојпо својот пат. Мажот,задоволен што онака брзо иодбрусил на жената, влегуваво првата кривина и...
  5. 5. наравоучение:“Мажите никогаш не разбираат што имзборуваат жените”
  6. 6. наравоучение:“Мажите никогаш не разбираат што имзборуваат жените”

×