Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

20 11 09 Ht W Algemene Folder Inlegvellen (2)

Huis ten Wolde informatie.

  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

20 11 09 Ht W Algemene Folder Inlegvellen (2)

  1. 1. HUIS TEN WOLDE
  2. 2. Overnachten De kamers van Huis ten Wolde zijn zo ingericht dat u helemaal tot rust kunt komen. De klassieke houten vloeren en de luxe bedden geven u een verzorgd gevoel vanaf het moment dat u de deur van uw kamer opent. De kamers hebben moderne faciliteiten om u van alle gemakken te voorzien. Zo is de temperatuur van uw kamer naar wens in te stellen, dankzij het climate control systeem. Elke kamer heeft toegang tot internet en er zijn flatscreen tv’s met verschillende film- en sportkanalen. Huis ten Wolde heeft verschillende kamertypes. Bijna elke kamer is uniek. Kijk vanuit uw eigen loggia uit op de prachtige bossen en weilanden of bewonder de sterrenhemel terwijl u in bad ligt. Het is mogelijk om twee kamers te verbinden, zodat een ruime gezinskamer ontstaat.
  3. 3. HUIS TEN WOLDE
  4. 4. Wellness Huis ten Wolde beschikt over uitgebreide wellness faciliteiten. Zo kunt u bij ons veelzijdige behandelingen ondergaan. Voetmassage, gelaatsbehandeling of ontspannende lichaamsmassage. Het is ook mogelijk om uw nagels en make-up te laten verzorgen. Natuurlijk kunt u naast de behandelingen gebruik maken van ons zwembad, luxe whirlpool, sauna en stoombad. Op deze manier kunt u zelf uw beautydag samenstellen en helemaal tot rust komen en genieten in HtW Wellness.
  5. 5. HUIS TEN WOLDE
  6. 6. Restaurant Ervaar gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit op elk moment van de dag met een ontbijt, lunch of diner in Huis ten Wolde. In een warme sfeer laten wij u graag genieten van gerechten waarin wij het beste van hoogwaardige streekproducten combineren. Graag adviseren wij u bij het kiezen van een passende wijn van de met zorg samengestelde wijnkaart. In de sfeervolle Huiskamer kunt u de hele dag door genieten van onze specialiteiten. De Huiskamer is ons grand café, waar u kunt ontspannen bij de open haard, met bijvoorbeeld een kopje koffie en huisgemaakte appeltaart.

×