CONILL
PRESENTACIÓ <ul><li>Els conills són mamífers de la família dels lepòrids.  </li></ul>
ASPECTE FÍSIC <ul><li>Els ulls dels conills són més laterals que els de molts mamífers. Això els brinda una vista més pano...
El seu esquelet és molt fràgil, essent només el 8% del total del pes corporal. Els ossos llargs i l'espina lumbar, que est...
Li crei xen les dents  contínuament. Presenten dos parells de dents incisives i no posseïxen una vora filosa.
Els conills no tenen coixinets a les potes, sinó una cobertura de pelatge abundant. </li></ul>
HÀBITAT <ul><li>Viuen en àrees seques properes al nivell del mar amb un sòl arenós i tou per a facilitar la construcció de...
Habiten en boscos, tot i que prefereixen camps extensos coberts per matolls on poder amagar-se.
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

El conill (Andrea)

962 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
962
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
31
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

El conill (Andrea)

  1. 1. CONILL
  2. 2. PRESENTACIÓ <ul><li>Els conills són mamífers de la família dels lepòrids. </li></ul>
  3. 3. ASPECTE FÍSIC <ul><li>Els ulls dels conills són més laterals que els de molts mamífers. Això els brinda una vista més panoràmica perquè puguin detectar qualsevol predador.
  4. 4. El seu esquelet és molt fràgil, essent només el 8% del total del pes corporal. Els ossos llargs i l'espina lumbar, que estan coberts per una gran quantitat de múscul, són molt susceptibles a sofrir fractures.
  5. 5. Li crei xen les dents contínuament. Presenten dos parells de dents incisives i no posseïxen una vora filosa.
  6. 6. Els conills no tenen coixinets a les potes, sinó una cobertura de pelatge abundant. </li></ul>
  7. 7. HÀBITAT <ul><li>Viuen en àrees seques properes al nivell del mar amb un sòl arenós i tou per a facilitar la construcció de caus.
  8. 8. Habiten en boscos, tot i que prefereixen camps extensos coberts per matolls on poder amagar-se.
  9. 9. Tot i això, s'han adaptat a l'activitat humana vivint en parcs, camps de gespa o fins i tot, cementiris. </li></ul>
  10. 10. ALIMENTACIÓ <ul><li>Mengen pastanagues, enciam i pinso. </li></ul>
  11. 11. REPRODUCCIÓ <ul><li>Són fèrtils durant tot l'any, però la major quantitat de naixements es produeix durant la primera meitat de l'any.
  12. 12. El període de gestació dura 32 dies i les camades oscil·len entre 4 i 12 individus . </li></ul>
  13. 13. COMPORTAMENT <ul><li>Són animals gregaris i territorials.
  14. 14. Tenen hàbits nocturns i crepusculars.
  15. 15. Són molt silenciosos.
  16. 16. Quan han de ser atacats per algun predador, prefereixen restar immòbils a fugir. </li></ul>
  17. 17. FI

×