Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Guia 34

1,145 views

Published on

Lectures juny 2016

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Guia 34

  1. 1. JN: A partir de 12 anys JUNY 2016 Número 34 Piers Torday L’últim animal salvatge. Estrella Polar. En Kester és un noi problemàtic en un món on la gent viu tancada en ciutats. Té el do de parlar amb els animals i aquests l’escolliran per lluitar al seu costat i deslliurar-los d’una mort segura. Àngel Burgas Kamal i els alfabetistes. Edebé. A Kamal li encomanen un missió: que salvi el món. A partir d’aquest moment la seva vida es veurà immersa en una emocionant aventura entre personatges molt diferents. Il·lustració: Elena Prette Dino Buzzati. Il.: Suso Cubeiro El secreto del Bosque Viejo. Gadir. El coronel Sebastiano Procolo es retira per fer-se càrrec de l’herència del seu tiet i que comparteix amb el seu nebot Benvenuto. Aquest és un lloc misteriós, desconegut i fantàstic. Per a gent adulta Coneixements Régis Hautière Acordes y desacuerdos. Dib-buks. Novel·la gràfica que té com a protagonistes a sis persones on l’amor és el fil conductor. Les vides d’aquests sis personatges es trobaran en moments determinats de la història. Sachiko Umoto Plantas y pequeñas criaturas. Silonia. Il·lustracions per copiar i aprendre a dibuixar. Al mateix temps anirem coneixent les principals característiques d’una determinada flora i fauna en les quatre estacions de l’any. Sebastià Juan Arbó Terres de l’Ebre. Edicions 62. Una novel·la que descriu la societat rural, les desigualtats socials i la lluita per sobreviure de tres generacions de camperols del Delta de l’Ebre durant el segle XIX. Meritxell Martí. Il.: Txell Darné. Ferran Adrià: de gran vull ser...cuiner!. Efadós. En Ferran és un nen que s’ho passava bé jugant al carrer i anant a l’escola. De jove va treballar en un restaurant i va decidir que de gran seria cuiner. Marie-Claire Javoy Camino a la escuela. Alrevés. Nens i nens d’arreu del món han de fer un llarg, dur i perillós camí per poder anar a l’escola superant tot tipus d’adversitats i per a poder aconseguir el seu somni. Carlos Silvar El roure. Cossetània. El roure ens explica en primera persona com és la seva vida, les seves característiques i les relacions que manté amb els altres éssers vius del seu ecosistema.
  2. 2. A partir de 3 anys I2: A partir de 8 anys Britta Teckentrup ¡Corre a casa ratoncito!. Lóguez. El petit ratolinet s’ha perdut al bosc i no sap anar cap a casa. Pel camí va trobant tot un seguit d’animals dels que fuig molt despresa ja que li fan por. Ursula Vernon Dani Bocafoc. La Galera. El Dani Bocafoc va a una escola per amfibis i rèptils. Acaba de suspendre un treball sobre el mar i demana al seu millor amic, el Vicenç, que l’ajudi a buscar informació sobre el mar. Hervé Tullet Un libro. Kókinos. Què fa un cercle groc en una pàgina en blanc? Trobarem la resposta si girem la pàgina i interactuem amb el llibre tot jugant amb altres cercles de colors. Joana Raspall. Il.: Anna Clariana Bestiolari. Pagès. Mireu! Tinc presonera als meus dits una inquieta i gentil papallona; l’he atrapada en un clze obert ple d’aroma... Nick Denchfield. Il.: Ant Parker En Pep va a l’escola. Cruïlla. Avui és el primer dia d’escola d’en Pep. Li costa llevar-se ja que és un dormilega, ha d’agafar les coses que necessitarà i ha d’esmorzar. Arribarà d’hora a l’escola? Sara Rojo Esmeralda: als mars Australs. Macmillan. La Lina viatja en vaixell amb la draki Esmeralda, el pare i la tripulació. Mentre recullen mostres en una illa, el pare de la Lina s’intoxica menjant una fruita i no hi ha manera de despertar-lo. I1: A partir de 6 anys I3: A partir de 10 anys Anthony Browne ¿Qué tal si...? Fondo de Cultura Económica. El Joe està convidat a la festa d’aniversari del seu amic Tom. Com que no recorda on viu, la seva mare l’acompanyarà. En tot el trajecte li aniran sortint dubtes i temors sobre la festa. Cornelia Funke Els caçadors de fantasmes i la columna de foc. Estrella Polar. Tres experts en caçar fantasmes són reclamants en un hotel on hi passen coses molt estranyes, allà es trobaran davant d’una situació inesperada. Eulàlia Canal. Il.: Ulises Wensell Un poema a la panxa. Oxford. Babalú fa dies que no riu, no juga... té un nus a l’estómac perquè alguna cosa el fa posar trist. Un dia a classe li surt de la panxa un poema i el comparteix amb els seus companys. Andreas Steinhöfel. Il.: Peter Schössow El cas del macarró gratinat. Estrella Polar. En Rico és un nen especial, a vegades pensa poc a poc i a vegades és brillant. Sempre vol arribar a resoldre les preguntes que es fa, això farà que pugui resoldre el segrest del seu nou amic Oscar. Mau Conill. Il.: Marc Torrent Plora que plou. A Buen Paso. En Nub és un núvol petit, sempre està content i és amic de tothom. Vol fer ploure com fan els altres núvols i no sap com fer-ho. La seva mare li diu que s’ha d’esperar a fer-se gran. Toni Di Terlizzi, Holly Black El libro fantástico. Ediciones B. Tres germans i la seva mare es traslladen a viure a la casa del seu tiet avi Arthur Spiderwick. Allà trobaran un llibre que els introduirà en un món d’aventures fantàstiques.

×