Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Guia 33

1,233 views

Published on

guia de lectura

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Guia 33

  1. 1. JN: A partir de 12 anys ABRIL 2016 Número 33 Sergio A. Sierra. Il.: Meritxell Ribas Pinzell de guineu. Ondina. Envoltada d’adults que prioritzen l’egoisme i l’ambició, la Shiori , una nena japonesa, es troba molt sola. Amb la mort d’una guineu en mans del seu pare iniciarà la recerca de la felicitat. Jordi de Manuel i Sílvia Vega El pes de la por. Alfaguara. L’Aitor viu en un poble on la notícia de que el Roman, el seu entrenador de handbol, té el sida farà que sorgeixin problemes i malentesos entre la gent del poble. Mark Haddon El curiós incident del gos a mitjanit. La Magrana. Christopher és un jove autista de 15 anys, molt llest i ple de manies. Un dia descobreix que el gos de la seva veïna ha estat assassinat, llavors decideix investigar qui ho pot haver fet. Per a gent adulta Coneixements Francesc Garriga Demà no és mai. AdiA. com descosir la por que em cus? perdia, adolescent, agulles i didal, teixia i desteixia les lletres i els accents. Carson Ellis Mil hogares. Alfaguara. Les cases o llars de les persones poden ser molt diferents segons el lloc on es viu. El que canvia és el tipus de construcció, la forma, la mida, els materials i la personalització de cada habitant. Domingo Villar La playa de los ahogados. Siruela. Un matí apareix a la platja el cadàver d’un mariner amb les mans lligades. L’inspector Leo Caldas haurà de resoldre aquest crim en un ambient on ningú vol revelar cap sospita. Alain Serres. Il.: Nathalie Novi Una cocina toda de chocolate. Kókinos. Receptes de plats i postres tradicionals, relats i informacions diverses d’arreu del món relacionades amb la xocolata i el cacau. Gregorio Luri Val més educar. Pòrtic. La millor educació per als nostres fills i filles és recuperar el sentit comú i posar en valor la saviesa pràctica de les famílies, tot aprenent dels fracassos i dels encerts i adquirir seguretat. Roc Olivé Pous Dinosaures. Cossetània. Els dinosaures han estat els animals més grans que han trepitjat el nostre planeta. Aquest llibre és una mostra de la varietat de mides que van adquirir aquests animals.
  2. 2. A partir de 3 anys I2: A partir de 8 anys Estrella Ortiz. Il.: Paloma Valdivia A passeig. La Fragatina. Quan s’aprèn a caminar sempre fa una mica de por, però si tenim algú a la vora el perill desapareix. Poc a poc i per no ensopegar, el nen, l’ànec, la zebra... van a passeig. Ana María Machado. Il.: Juan Ramón Alonso De carta en carta. Alfaguara. El Pepe no vol anar de cap manera a l’escola. Es passa tot el dia ajudant al seu avi amb el que es barallen tot sovint. Un dia decideix escriure-li una carta, però no en sap. Com s’ho pot fer? Glòria Falcón Animalari. Sd. Sóc un llibre d’animals que són tots molt especials. Tinc poemes i cançons per als nens prims i rodons. Lucie Deroin En Robert i els seus amics. Bang. En Robert fa massa dies que dorm. Els seus amics decideixen despertar-lo ja que tenen moltes ganes de tornar a jugar tots plegats i fer un munt de coses. Lucía Serrano Bona nit, monstres! Barcanova. La casa és plena de monstres i quan es fa de nit tots volen anar a dormir al llit d’en Quim. N’hi ha tants que no hi caben així que cadascú haurà de tornar al seu lloc. Salvador Comelles. Il: Àngels Ruiz Abecedari poètic. Cruïlla. Planto un grapat de lletres com si fossin llavors, i quan en surti un llibre el llegirem tots dos. I1: A partir de 6 anys I3: A partir de 10 anys Davide Cali. Il.: Benjamin Chaud No he fet els deures perquè... Andana. Manual d’excuses increïbles que serviran per dir- les als mestres quan es va a l’escola i aquell dia no s’han fet els deures. Qui en té la culpa? Uns rèptils gegants? Uns follets?... Salvador Comelles. Il.: Valentí Gubianas Com gat i gos. Castellnou. Recull de poemes on gats i gossos en són els protagonistes, hi ha: gats egipcis, gossos abandonats, gats amagats, gossos llaminers, gats espies, gossos dormilegues... Josep Gòrriz. Il.: Cristina Picazo La reina de la bicicleta. Baula. La Sandra té 6 anys i ja sap anar en bicicleta, però amb rodetes. Un dia li demana al pare que els hi tregui, i així sense por comença a pedalejar amb força, pujant, baixant i girant pels carrers. Anthony Browne King Kong. Fondo de Cultura Económica. Un goril·la gegant anomenat King Kong viu en una illa llunyana. Un viatge ple d’aventures, emocions i romanticisme farà visible la crueltat de l’home civilitzat. Antonio Mota. Il.: André Letria Si yo fuese mut alto. Kalandraka. Quines coses podria fer si fos molt alt? Caminar entre les ones, ajudar a les cigonyes a fer els seus nius, parlar amb els nens que es queden sols en els pisos més alts... Jo Nesbo. Il.: Per Dybvig El doctor Proctor i la banyera del temps. La Galera. La Lise i el Bolet faran un viatge en el temps per poder ajudar al doctor Proctor a trobar a la seva enamorada. Un viatge ple d’entrebancs, aventures i una mica d’història.

×