Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Tíntin presentació

Presentació realitzada per presentar el personatge Tintín.

 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Tíntin presentació

 1. 1. Tintín
 2. 2. Autor
 3. 3. Georges Remi (1907 - 1983) <ul><li>Neix a Brussel.les al 1907 i mor a Lovaina al 1983. </li></ul><ul><li>Comença a dibuixar historietes als marges dels seus quaderns escolars quan només tenia 7 anys. </li></ul><ul><li>Firma per primer cop (1924) amb el pseudònim de Hergé, format per les inicials del seu nom invertit. </li></ul><ul><li>Al 1929 neixen Tintín i Milú. A partir de 1934, edicions Casterman, publica els àlbums de les aventures de Tintín que van apareixent regularment fins el 1940. </li></ul>
 4. 4. Protagonista
 5. 5. Tintín É s el gran protagonista i heroi de les aventures creades per Hergé. Sempre lluita contra el mal, defen- sa els més dèbils i també sap perdonar. Valent, imaginatiu, inso- bornable, fidel als seus amics, pru- dent i intel.ligent. Altres qualitats on també destaca: idiomes, conducció de cotxes, mo- tos, tancs, vaixells i avions, muntar a cavall, bon nedador i tirador.
 6. 6. Els seus amics
 7. 7. Milú Capità Haddock Professor Tornassol Dupond i Dupont
 8. 8. Milú A quest gosset fox-terrier és l'amic inseparable de Tintín, l'únic que sem- pre està al seu costat i que l'acompan- ya en totes les aventures. És intel.ligent i valent. Sempre s'ha arriscat i ho ha donat tot pel seu amo. Com a tot gosset li encanten els ossos, és molt juganer.
 9. 9. Capità Haddock É s un llop de mar, capità de la marina mercant que apareix per primer cop a “ El cranc de les pinces d'or “. És un home molt expressiu i sensible, amb una gran afició al whisky. Sol fumar amb pipa i quasi sempre va vestit de mariner amb un jersei blau i gorra de capità. Destaca per l'ample repertori d'insults que deixa anar quan s'enfada.
 10. 10. Professor Tornassol É s un gran savi que té un problema de sordesa, fet que el fa un personat- ge divertit ja que sempre interpreta co- ses diferents de les que diuen i això provoca més d'algun malentès.
 11. 11. Dupond i Dupont S ón germans bessons i nomès es distingeixen per la forma com acaba el bigoti. Són detectius. Sempre van amb vestits i barrets negres i els seus inseparables bastons.Moltes vegades els podem trobar disfressats.
 12. 12. Nèstor É s el majordom del Castell de Molí. És un majordom exemplar, molt dis- ciplinat i fidel, peró també bastant tafaner.
 13. 13. Bianca Castafiore É s l'únic personatge femení important en els còmics de Tintín. Destaca per la seva poca modèstia i el seu tem- perament histèric.És una gran cantant d' òpera.
 14. 14. Les seves aventures
 15. 16. Els seus viatges
 16. 17. Congo Amèrica Xina Orient Sudamèrica Escòcia Syldavia Sidney Àfrica Àsia Índia
 17. 18. Cultures
 18. 19. Egípcia Xinesa Tibetana Americana Africana ...
 19. 20. http://www.tintincat.com/ AUTORES: Mª ANGELS NAVIO NURI MONT DEL VAL

×