Eduvision - Social Media Monitoring met Google Analytics

1,816 views

Published on

We kunnen niet meer om social media heen. Maar hoe maak je nou duidelijk dat het gebruik van social media als LinkedIn, Facebook en Twitter in de baas zijn tijd ook echt iets oplevert? Het antwoord: monitoren! Aan de ene kant om erachter te komen wat mensen over je zeggen. Aan de andere kant om de activiteit van je marketingcampagnes te onderzoeken. In dit filmpje laat ik je zien hoe je social media kunt monitoren in Google Analytics.

Dit filmpje wordt je aangeboden door Eduvision Opleidingen.

Eduvision verzorgt opleidingen binnen een groot aantal sectoren. We hebben o.a. gewerkt voor KLM, DTG, BNN-VARA, ING, de Belastingdienst, Gemeente Amsterdam, Interpolis, Nuon en de Atlant Zorggroep. Eduvision heeft als missie om actuele kennis te delen. Niet alleen in de vorm van cursussen, maar ook met webinars, whitepapers en blogs.

Sinds 2015 is Eduvision Opleidingen aanbieder van officieel gecertificeerde Big Data opleidingen (ISO 9001 & 17024). De Big Data Academy is de plek waar jij en/of jouw werknemers opgeleid worden tot gecertificeerd Big Data specialist.

Tijdens alle cursussen van Eduvision Opleidingen staan jouw wensen en informatiebehoefte centraal. Je past de kennis toe op jouw praktijkcase en zowel Eduvision als de docenten staan volledig tot jouw beschikking.

Published in: Education, Technology, Business
0 Comments
2 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
1,816
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
2
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Eduvision - Social Media Monitoring met Google Analytics

  1. 1. Social Media Monitoring Bereken de ROI van uw social media inspanningen http:// eduvision.info / s ocial-media
  2. 2. Meer weten? <ul><li>Eduvision organiseert verschillende social media cursussen </li></ul><ul><li>Kijk op eduvision.info/social-media </li></ul><ul><li>Joanne Mölder via LinkedIn (www.joanne-molder.nl) </li></ul><ul><li>055 576 80 44 (NL) of 03 747 03 10 (BE) </li></ul>

×