Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Triptic curs 2012 2013

202 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Triptic curs 2012 2013

  1. 1. ORGANITZA:COL LABORA:SI VOLS MÉS INFORMACIÓ:eco_roda@yahoo.eshttp://blocs.xarxanet.org/eco_roda/https://www.facebook.com/esplai.caloliverar600.47.15.92 (Ester)BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ CURS 2012-2013Nom i cognoms: .................................................................Data naixement: ................................................................Adreça: ............................................................................Població:................................... Codi Postal:.......................Telèfon:..........................................................Nom del pare: ........................ Nom de la mare. ........................
  2. 2. És un espai de lleure educatiu, format per infants i joves, cercavila Colòniesles seves famílies i un equip de monitores i monitors que d’estiucreuen en leducació en el lleure com a eina de transform-mació social. Projectes APSEls valors que ens mouen a tirar endavant són la Tallers al Carrer carnavalUtopia, la Iniciativa, la Solidaritat i laFelicitat, pilars també de la Federació Catalana delEsplai, de la qual en formem part des del 2001. Dissabtes de 2/4 de 5 a 2/4 de 7 a CA L’OLIVERAR. ( 2 al mes) QUÈ CAL FER PER APUNTAR-SE? tallers sortides Cal trucar al telèfon 600 47 15 92, o enviar un @ a eco_roda@yahoo.es. Caldrà portar la butlleta d’incripció i la documentación a Ca jocs gimcanes l’Oliverar. QUIN PREU TÉ? Activitats amb famílies QUOTA INSCRIPCIÓ DE 12 € ( Gratuïta si sou socis de LES MONGES ASSOCIACIÓ CULTURAL). 2 QUOTES DE 25 € ( NOVEMBRE I ABRIL)

×