Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Bizhub 215 Copiator Konica Minolta

1,006 views

Published on

Multifunctionala Bizhub 215 indeplineste functia de copiator cat si de imprimanta. Cel mai bun pret pentru Bizhub 215 il gasesti aici. Vezi oferta completa pentru Bizhub 215 urmand calea catre produs.

Published in: Business
  • Be the first to comment

Bizhub 215 Copiator Konica Minolta

  1. 1. Bizhub 215Tot ce are nevoie un birou
  2. 2. Flexibilitate fara limiteIndiferent de nevoile si cerintele dintr-un birou, Konica Minolta ofera solutiilepotrivite pentru fiecare din acestea – produse versatile pentru cerinteleprofesionale de birou.Bizhub 215 se ocupa de toate lucrarile zilnice, lasand utilizatorilor mai mult timp ladispozitie pentru sarcini mai importante. Ca un adevarat multifunctional, Bizhub215 printeaza si copiaza cu o viteza de pana la 21 ppm, scaneaza color sitrimite/receptioneaza faxuri – totul in format A4 si A3.
  3. 3. Avand o capacitate de hartie flexibila care poate fi extinsa dupa nevoi cu pana la1350 coli, copiatorul Bizhub 215 elimina astfel intreruperile frecvente pentrualimentarea cu hartie.Cu bizhub 215, utilizatorii beneficiaza de flexibilitate si libertate, deoarece acestiapot printa si copia atat in format A3, cat si in format A4.Bizhub 215 permite printarea documentelor simpla fata sau fata-verso
  4. 4. SCANAREA – UN PUNCT FORTE PENTRU COPIATORUL BIZHUB 215GESTIONAREA EFICIENTA A ECHIPAMENTULUI 215 DE PE ECOPIER.ROCONFIGURATII EFICIENTE

×