Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hotels de luxe gironins

607 views

Published on

Creació d'una marca distintiva que es promociona a la Fira de Turisme de Moscou

  • Be the first to comment

Hotels de luxe gironins

  1. 1. Setze hotels de luxe gironins suneixen sota una marca
  2. 2. IntroduccióVan presentar el projecte al mercat emissor rus amb motiu de la fira MITT (fira internacional de turisme) de Moscou.Han creat un web i han nomenat president Climent Guitart, de lHotel Monterrey.http://costabravahotelsdeluxe.com/es/
  3. 3. NotíciaEls 16 millors hotels de la Costa Brava suneixen sota la marca Costa Brava Hotels de Luxe per promocionar-se conjuntament.Han creat un web i nomenat un president, Climent Guitart, de lhotel Monterrey de Lloret de Mar.
  4. 4. En el web expliquen les característiques dels seus hotels i promocionen la Costa Brava.Apartat de gastronomia(en què sinclouen els millors restaurants)Activitats que shi poden practicar (golf, activitats nàutiques i submarinisme, activitats a laire lliure...)
  5. 5. Hotels que en formen partLHostal la Gavina Grand Luxe, de SAgaró (58 habitacions i 16 suites)Guitart Monterrey, de Lloret de Mar (190 habitacions i 10 suites)Mas de Torrent Hotel & Spa, de Torrent (39 suites, set de les quals amb piscina privada)Hotel Peralada Wine Spa & Golf Serhs, de Peralada (53 habitacions i dues suites)Rigat Park & Spa Beach Hotel, de Lloret de Mar (78 habitacions dobles i 21 suites)Sallés Hotel & Spa Cala del Pi, de Platja dAro (41 habitacions i vuit suites)Hotel Santa Marta, de Lloret de Mar (76 habitacions)Hotel Vistabella, de Roses (19 habitacions i 13 suites)
  6. 6. Hotel Vistabella, Roses
  7. 7. Hotel Aigua Blava, de BegurHotel Castell dEmpordà, de la Bisbal dEmpordàLa Costa Golf & Beach Resort, de PalsNM Suites Hotel, de Platja dAroSAgaró Hotel, també de Platja dAroSallés Hotel Mas Tapiolas, de Santa Cristina dAroHotel Restaurant Sa Punta, de PalsTorremirona Hotel Relais, de Navata
  8. 8. Bibliografiahttp://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/1Google Images

×