Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
EAM Congres: “The Voice of the Architect”

De volgende editie van het Enterprise Architectuur Management Congres is bijna ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Enterprise Architectuur Management Congres ( EAM Congres ) 2014 The Voice of the Architect 22 mei HOUTEN

205 views

Published on

Het Nationaal Jaarcongres Enterprise Architectuur Management 2014 wordt dit jaar gehouden op donderdag 22 mei 2014 in Hotel Houten. Via deze weg willen wij u graag informeren over dit interessante congres op het gebied van Enterprise Architectuur Management én onze aanbieding.

AANBIEDING: FEBRUARI maand actie 50% korting!

U kunt zich via het inschrijfformulier met kortingscode FEB50% tot 1 maart 2014 inschrijven en u ontvangt 50% korting op de entreeprijs.

Thema van EAM2014 is 'The Voice of the Architect':
Als architect wil je natuurlijk dat architectuur een rol speelt in de organisatie. Het gesprek over architectuur met de organisatie is echter een behoorlijke uitdaging. Hoe praat je als architect ‘de taal van de business’ en zorg je dat je bent aangehaakt bij de belangrijke strategische discussies? Hoe kan architectuur bijdragen aan de prioritering van investeringen, de projectportfolio of het programmamanagement? Hoe ga je over architectuur in gesprek met niet-architecten? Hoe zorg je voor ondubbelzinnige communicatie over architectuurkeuzes met mede-architecten? En hoe draag je je architectuurvisie uit in de samenwerking met projectteams?

In de samenstelling van het programma van EAM is dit jaar dan ook veel aandacht voor deze vragen.

We hebben onder meer tracks over:
• Architectuur en besluitvorming:
betere beslissingen nemen met behulp van architectuurinzichten.
• Communicatie van architectuur:
visualiseren van architecturen en vooral de consequenties ervan naar niet-architecten.
• Architectuur en realisatie:
architectuur als integraal onderdeel van realisatietrajecten, in het bijzonder in een Lean en agile context.

Wilt u nog even terugblikken naar EAM2013 dan kunt u hier het Cooling Down Magazine 2013 downloaden of bekijk onze impressiefilm. www.eam-congres.nl.

U kunt het EAM Congres ook volgen via twitter.com/EAMcongres of LinkedIn/EAM Congres.

Wij hopen u op het congres weer te mogen ontmoeten en wensen u alvast een leerzame, nuttige en fijne dag.

Met vriendelijke groet,
Congresorganisatie EAM2014

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Enterprise Architectuur Management Congres ( EAM Congres ) 2014 The Voice of the Architect 22 mei HOUTEN

  1. 1. EAM Congres: “The Voice of the Architect” De volgende editie van het Enterprise Architectuur Management Congres is bijna in zicht! Op 22 mei 2014 in Hotel Houten biedt het EAM2014 u een interessante dag aan met vooraanstaande sprekers uit diverse bedrijven en instanties. De trackonderwerpen zijn dit jaar: Architectuur & besluitvorming, communicatie van architectuur en architectuur & realisatie. Het EAM-congres is brancheoverschrijdend en de focus ligt op kennisoverdracht, diepgang en interactie. Het is een praktijkgerichte dag met voldoende mogelijkheden om te netwerken. Marc Lankhorst dagvoorzitter van het EAM Congres, over het EAM Congres 2013: “Het EAM Congres van 2013 was weer een groot succes. De groei in het aantal bezoekers (225, een nieuw record) laat zien dat Enterprise Architectuur steeds meer aandacht krijgt. Ik mocht het congres net als de afgelopen jaren voorzitten en dat was zoals altijd een erg leuke en vruchtbare dag. “ Het thema van 2014 is ‘The Voice of the Architect’. Als architect wil je natuurlijk dat architectuur een rol speelt in de organisatie. Het gesprek over architectuur met de organisatie is echter een behoorlijke uitdaging. Hoe praat je als architect ‘de taal van de business’ en zorg je dat je bent aangehaakt bij de belangrijke strategische discussies? Hoe kan architectuur bijdragen aan de prioritering van investeringen, de projectportfolio of het programmamanagement? Hoe ga je over architectuur in gesprek met niet-architecten? Hoe zorg je voor ondubbelzinnige communicatie over architectuurkeuzes met mede-architecten? En hoe draag je je architectuurvisie uit in de samenwerking met projectteams? In de samenstelling van het programma van EAM is dit jaar dan ook veel aandacht voor deze vragen. We hebben onder meer tracks over:  Architectuur en besluitvorming: betere beslissingen nemen met behulp van architectuurinzichten.  Communicatie van architectuur: visualiseren van architecturen en vooral de consequenties ervan naar niet-architecten.  Architectuur en realisatie: architectuur als integraal onderdeel van realisatietrajecten, in het bijzonder in een Lean en agile context. Nieuwsgierig geworden naar het programma van EAM2014? Kijk voor meer informatie op de site. Congresorganisatie EAM2014 www.eam-congres.nl U KOMT TOCH OOK? Inschrijven kan via www.eam-congres.nl FEBRUARI MAAND ACTIE 50% EARLYBIRD KORTING Gebruik kortingscode FEB50% WWW.EAM-CONGRES.NL

×