Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

EAM2013

202 views

Published on

Leaflet EAM2013

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

EAM2013

  1. 1. “INNOVATIE DOOR VERBINDING!”Het nationale jaarcongres “EAM2013” wordt gehouden in het Van der Valk Hotel Houten op30 mei 2013. Het congres biedt u een wisselend, boeiend en praktisch programma metdiepgang op het gebied van Enterprise Architectuur! U bent van harte welkom!Met zorg uitgekozen sprekers, vanuit diverse organisaties en branches, delen hun kennis enpraktijkervaringen met de bezoekers in plenaire sessies en masterclasses.Het congres heeft een interactief karakter met oog voor netwerken en verdieping.Tijdens EAM2013 gaan we dieper in op de uitdagingen van deze tijd en de rol vanarchitectuur daarbij. We gaan op een praktische manier in op hoe we o.a. innovatiefaciliteren. Verbinding van mensen, integratie van systemen en verbindingen tussenorganisaties in ketens zijn essentiële aspecten om deze innovatie in te kunnen vullen. Voor meer informatie, kijk op: http://www.eam-congres.nl Volg ons ook op en
  2. 2. EAM CONGRES 2012 IS BEOORDEELD MET EEN 8+!Brancheoverschrijdend!“Ik ervoer het congres als nuttig en met goede plenaire sessies. De interesses naar het bredeaspect van architectuur waren erg hoog. Ook in sectoren waarvan je het niet verwacht wordtarchitectuur gebruikt, zoals bij keynote speaker Lourens Visser van de Port of Rotterdam. Ik hadniet verwacht dat daar ook zoveel ICT bij kwam kijken.”Arjan van Dijk, Ymere, CIOInteractief door o.a. workshops en zeer inhoudelijk! Netwerken in een vertrouwde omgeving!“Ik vond dat er een hele leuke sfeer hing op het congres. De informatiemarkt was interessant, metde stands waar men hun diensten kenbaar maakt. Daarnaast heb ik veel mensen getroffen waarik mee kon bijpraten.”Guus Fisscher, VGZ, Enterprise ArchitectPraktijkgericht en met klantpresentaties Schrijf u in voor deelname aan het congres via Linkedin of www.eam-congres.nl. Indien u in 2012 een optie neemt, ontvangt u 40% korting op de entreeprijs en het verplicht u tot niets. En laat via linkedin weten dat u erbij bent (attending)! Wilt u nog eens terugblikken op het congres of juist een eerste indruk krijgen? Download via www.eam-congres.nl/2012 het cooling down magazine 2012! Bent u geïnteresseerd in een partnership? Laat het ons weten via www.eam-congres.nl partnerinformatie.

×