Presentatie eFulFillers

430 views

Published on

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
430
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
41
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentatie eFulFillers

 1. 1. Overzicht dienstverlening
 2. 2. IntroductieKlanten die via internet bestellen, rekenen op steeds meer service. Die biedteFulFillers, uit úw naam.Met onze unieke propositie voor fulfilment bij online verkopen stellen wijniet de logistiek centraal, maar de webwinkel zelf. Onze dienstverlening isvolledig in eigen hand en is als totaaloplossing rond de webwinkel heengebouwd, maar is ook flexibel genoeg om delen van het proces voor u tekunnen uitvoeren.Deze presentatie toont u de voordelen van onze propositie en geeft inzichtin hetgeen wij voor u kunnen betekenen.
 3. 3. OverzichteFulfilment is de logistieke afhandeling van internetorders. Maar eFulFillersgaat verder dan logistiek alleen. Wij verzorgen de volledige digitale,financiële, administratieve, en fysieke orderafhandeling voor webshops: Webshopmanagement & hosting Klantenservice & retourenafhandeling Financiële afhandeling & verkooprapportage Marketing support & commercieel beheer Opslag & beheer van uw voorraad Betrouwbare verzendingOp de volgende pagina’s vindt u een uitgebreide beschrijving van dezeonderdelen.
 4. 4. Webshopmanagement & hostingWij verzorgen het volledige beheer van uw online verkoopomgeving.Aanpassing van contentpagina’s, wijzigingen van categorieën, plaatsing van(nieuwe) producten, beheer van aanbiedingen en kortingen, publiceren vanbeeldmateriaal (foto’s of video) en alle andere voorkomende onlinebeheertaken worden uitgevoerd door eFulFillers.HostingeFulFIllers heeft haar eigen robuuste, redundante hosting platform voorMagento. Dit past volledig in de één aanspreekpunt strategie van eFulFillersen wij zijn daarbij niet afhankelijk van anderen.
 5. 5. Klantenservice & retourenafhandelingGraag verzorgen wij ook uw klantenservice via e-mail en telefoon. Wij doendat middels een uniek e-mailadres en telefoonnummer alleen voor uwshop. eFulFillers beantwoordt alle procedurele vragen uit uw naam enwanneer het een inhoudelijke vraag betreft zetten wij deze door naar u. Pere-mail of telefoon, aan u de keuze.Voordelen van klantenservice door eFulFillers: Optimaal bereikbaar voor uw klanten Hogere klanttevredenheid Hogere klantretentie Besparen van kostenRetourenafhandelingWanneer een bestelling terug komt wordt deze door eFulFillersgecontroleerd en (financieel) afgehandeld op basis van de afspraken diehierover zijn gemaakt met de webshopeigenaar.
 6. 6. Financiële afhandeling & verkooprapportageAlle bedragen die rechtstreeks te maken hebben met de verkopen op deshop worden voor u geïnd en komen terecht op een aparte Derdengeldenrekening. Periodieke uitbetaling geschiedt inclusief BTW op een door uaangegeven bankrekening. De kosten worden niet verrekend met uwverkoopopbrengsten en we houden ook geen percentage in.Via eFulFillers bent u in staat alle veel gebruikte betalingsvormen teaccepteren, waaronder: iDeal Eenmalige machtigingen en acceptgiro Credit cards (Visa, Mastercard, etc.) Paypal, DIRECTEbanking, Mr. CashVerkooprapportageMaandelijks krijgt de webshopeigenaar een gedetailleerd overzicht methierin een overzicht van alle verkopen in de afgelopen periode.
 7. 7. Marketing support & commercieel beheerMet de realisatie van een webshop alleen bent u er niet, naast detechnische realisatie ondersteunt eFulFillers u ook bij de marketing van uwwebwinkel: SEO aanpassingen aan uw site Opzetten en uitvoeren Adwords of Facebook Ads campagne Gebruik affiliate netwerkSocial MediaHet aanmaken van accounts en realiseren van bedrijfspagina’s in allegangbare Social Media behoort eveneens tot de diensten van eFulFillers:LinkedIn, Twitter, Facebook, Hyves, Google+, YouTube, etc.
 8. 8. Opslag & beheer van uw voorraadeFulFillers ontvangt uw goederenvoorraad, controleert deze en nagoedkeuring wordt deze opgeslagen in ons eigen magazijn. Uw voorraad ligtveilig en is verzekerd voor de inkoopwaarde tegen uitgebreide condities.Beheer van uw voorraadHet beheer van uw voorraad is gekoppeld aan het vollediggeautomatiseerde ordersysteem van eFulFillers zodat u op ieder moment enoveral op de hoogte bent van uw actuele voorraad.
 9. 9. Betrouwbare verzendingWij voeren alle ordergerelateerde fulfilment activiteiten zelf uit en biedendaarin een groot aantal mogelijkheden, zoals: Orderverzameling Orderverwerking E-mail notificatie Verzendklaar maken Track&TraceIntegratie van software zoals Parcelware zorgen voor een soepelafhandeling en communicatie met de vervoerders.
 10. 10. Wat onze klanten zeggen"Mijn kracht is de inkoop, de kracht "Het bouwen van een webshop is nietvan eFulFillers is het verdere traject. mijn stiel. eFulFillers creëert de heleAlles loopt via hen. Ik ben op een infrastructuur, ik hoef alleen maar deheel professionele wijze begeleid. productomschrijvingen te leveren. ZijMijn webshop is opgezet vanuit ontzorgen mij helemaal. Het wordt eenMagento en was eenvoudig complexe webshop maar het systeem isaanpasbaar. Ook over de snelheid van flexibel aan te passen aan mijnreageren ben ik heel tevreden." wensen."Caroline Deelman, Toffr.nl Enno Ploem, maritiem-hout.nl
 11. 11. Ten slotteMet eFulFillers haalt u dus een verlengstuk van uw eigen webshop in huis,één met wie het prettig samenwerken is.De initiatiefnemers hebben meer dan 15 jaar ervaring in internet, e-commerce en fulfilment. Qua technische kennis kunt u uw webshop dusmet een gerust hart aan ons toevertrouwen.We staan voor u klaar, nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden endenken actief mee over innovaties die uw omzet verder omhoog kunnenstuwen.Interesse? Neemt dan contact met ons op: 088-0034100 of contact@e-fulfillers.com

×