Presentatie e-facturatie UWV

1,005 views

Published on

Om de facturen die uw organisatie aan UWV stuurt nog efficiënter
kunnen te verwerken, heeft UWV geïnvesteerd in een totaaloplossing
om inkoopfacturen volledig digitaal te verwerken.

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,005
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
125
Actions
Shares
0
Downloads
8
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentatie e-facturatie UWV

  1. 1. Digitale facturatie bij UWV Geachte leverancier, Om de facturen die uw organisatie aan UWV stuurt nog efficiënter kunnen te verwerken, heeft UWV geïnvesteerd in een totaaloplossing om inkoopfacturen volledig digitaal te verwerken. Om het facturatieproces voor u én voor ons makkelijker te maken, begint UWV met het rechtstreeks ontvangen van digitale facturen van haar leveranciers.
  2. 2. Achtergrondinformatie De overheid stimuleert e-facturatie. Het Ministerie van Economische zaken wil dat alle overheidsorganisaties digitale facturen ontvangen en versturen. Hiermee wil de overheid het bedrijfsleven een positief signaal afgeven om ook over te gaan op digitaal factureren. Met digitale facturen bespaart u als leverancier print- en portokosten én spaart u het milieu. Een ander voordeel voor u is dat uw digitale factuur bij UWV direct op de goede plek aankomt, en direct in behandeling wordt genomen. Dat betekent: sneller verwerken en sneller betalen van de facturen!
  3. 3. Voordelen <ul><li>U hoeft de facturen niet meer te printen. Dat scheelt u manuele handelingen, print- en portokosten; </li></ul><ul><li>U draagt, samen met UWV, bij aan het terugdringen van het papierverbruik en het daaruit voortvloeiende postverkeer; </li></ul><ul><li>Facturen worden door UWV direct in behandeling genomen. Dat betekent dat u uw betaling sneller ontvangt. </li></ul>
  4. 4. Registratieproces UWV wil graag weten op welke wijze én in welk formaat haar leveranciers de facturen kunnen aanleveren. Wilt u ook meedoen? Op de website www.easydistribution.nl/uwv kunt u, na het invoeren van uw referentienummer, ons laten weten wat uw mogelijkheden zijn. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat u facturen in XML (UBL 2.0, HR-XML) of PDF kunt versturen. Indien u geen mogelijkheden heeft vragen wij u vriendelijk om dit ook aan te geven op de website. UWV ontvangt alle digitale facturen via Digipoort. Dit overheidsportaal is een ‘digitale postbus’. Wij kunnen u over het gebruik van Digipoort adviseren en u, waar nodig, ondersteunen bij aansluiting.
  5. 5. Vragen? <ul><li>Als u: </li></ul><ul><li>meer informatie wenst over het aansluiten op Digipoort </li></ul><ul><li>niet kunt registreren op www.easydistribution.nl/uwv </li></ul><ul><li>geen referentienummer (meer) hebt </li></ul><ul><li>een andere vraag hebt </li></ul><ul><li>neemt u dan contact op met EasyDistribution via: </li></ul><ul><li>E-mail: uwv@easydistribution.nl </li></ul><ul><li>Telefoon: +31(0)318-493154 </li></ul>
  6. 6. UWV dankt u alvast voor uw medewerking!

×