Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Fabory powerpoint 1.2

356 views

Published on

fabory efacturatoe campagne

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Fabory powerpoint 1.2

  1. 1. E-Facturatie bij Fabory Occasion: E-invoicing bij Fabory Date: 17 oktober 2013 Present: Kevin Verlangen
  2. 2. Hoe gaat het in z’n werk? 2
  3. 3. Achtergrondinformatie Fabory maakt gebruik van een scan- en een workflowoplossing om haar facturen + bijlage(n) te scannen en vervolgens intern digitaal te distribueren en automatisch te verwerken. Met digitale facturen bespaart u als leverancier op print- en portokosten én u spaart daarbij het milieu. Een ander voordeel is dat uw digitale factuur bij Fabory direct op de goede plek aankomt, sneller wordt betaald en direct in behandeling kan worden genomen.
  4. 4. Voordelen voor u als leverancier  U hoeft de facturen niet meer te printen, in een envelop te doen en niet meer te frankeren. Dat scheelt u manuele handelingen, print- en portokosten;  U draagt, samen met Fabory, bij aan het terugdringen van het papierverbruik en het daaruit voortvloeiende postverkeer;  U draagt ook uw steentje bij aan een beter milieu (MVO).  De factuur + bijlage(n) komt altijd aan op de juiste plek (e-mailbox)  De factuur + bijlage(n) kan sneller en efficiënter worden verwerkt en dus sneller betaald.
  5. 5. Registratieproces Fabory heeft uw hulp nodig om dit project tot een succes te maken. Wij willen graag van u weten of u een factuur digitaal (in PDF) aan kan leveren. Kunt u een factuur in een ander formaat aanleveren dan willen wij dit ook graag weten. Wilt u ons aan deze informatie helpen? EasyDistribution ondersteunt bij het registratieproces. Op de website www.easydistribution.nl/fabory kunt u, na het invoeren van uw referentienummer, dit is uw klantnummer bij fabory, ons laten weten wat uw eFacturatie mogelijkheden zijn. Indien u geen digitale mogelijkheden heeft vragen wij u vriendelijk om dit ook aan te geven op deze website. U kunt dan kiezen voor de optie “Papier”. Als uw mogelijkheden later wijzigen kunt u dit aangeven op de website.
  6. 6. Vragen? Neem contact met ons op als u: zich niet kunt registreren op: www.easydistribution.nl/fabory; geen referentienummer /klantnummer (meer) heeft; andere vragen heeft. Contactpersoon: Kevin Verlangen van EasyDistribution E-mail: fabory@easydistribution.nl Telefoon: +31(0)318-493154

×