Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Nasveti za izbiro prvega posrednika

Izbira posrednika je v marsičem podobna izbiri naložbe. Pravi posrednik bo zelo odvisen od vašega profila vlagatelja, ki temelji na vašem osebnem slogu investiranja.

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Nasveti za izbiro prvega posrednika

  1. 1. NASVETI ZA IZBIRO PRVEGA POSREDNIKA D o m e n Z a v r l
  2. 2. DOMEN ZAVRL 2 Izbira posrednika je v marsičem podobna izbiri naložbe. Pravi posrednik bo zelo odvisen od vašega profila vlagatelja, ki temelji na vašem osebnem slogu investiranja. Nasveti za izbiro PRVEGA POSREDNIKA
  3. 3. DOME N ZAVRL 3 POSREDNIKI S KOMPLETNO STORITVIJO Brokirni posredniki s kompletno storitvijo, kot že ime pove, ponujajo celovito posredniško storitev, ki vključuje posamezna priporočila in nasvete o naložbah. Na nek način je posrednik s kompletno storitvijo idealen za prve vlagatelje, saj bodo oni opravili večino dela. Vendar pa je veliko prvih vlagateljev omejenih pri tem, kaj si lahko privoščijo, in tovrstna storitev ni poceni. POSREDNIKI S POPUSTOM Posredniki s popustom, od katerih mnogi ponujajo svoje storitve na spletu, investitorjem običajno prepustijo večino odločitev, čeprav lahko ponudijo storitve, ki se plačajo sproti za nasvet glede specifičnih poslov. Čeprav je lahko sprejemanje odločitev zastrašujoče, te storitve za pomoč pogosto ponujajo spletna orodja. Pozitivna stran tega je, da se vlagatelji hitreje učijo, ko delo opravljajo sami. TRGOVANJE S SUROVINAMI ZAHTEVA, DA IMAJO VLAGATELJI DOSTOP DO POSREDNIKA ALI POSREDNIŠKEGA RAČUNA.
  4. 4. DOMEN ZAVRL Več o trgu s surovinami lahko izveste na blogu Domna Zavrla.

×