Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Vodič za preuzimanje i instaliranje Čuvari zaslona - screensavers

449 views

Published on

Informacije korak po korak za preuzimanje screensaver s web stranice. Vodič korak po korak u procesu instaliranja ove programe za Windos OS. Kako skinuti i instalirati screensaver.

Published in: Software
  • Writing good research paper is quite easy and very difficult simultaneously. It depends on the individual skill set also. You can get help from research paper writing. Check out, please ⇒ www.HelpWriting.net ⇐
       Reply 
    Are you sure you want to  Yes  No
    Your message goes here

Vodič za preuzimanje i instaliranje Čuvari zaslona - screensavers

  1. 1. Vodič za preuzimanje i instaliranje Čuvari zaslona - screensavers U ovom dokumentu ćete biti u mogućnosti otkriti ono što morate učiniti kako preuzeti i instalirati screensaver koji su dostupni na internetu. Uzmimo primjer sadržaj koji se može naći u http://www.screensavers.com.hr/ pa možete uživati besplatno multimedijalnih proizvoda za vaše računalo. Pogledajmo kako! Za početak, morate ući u web stranice onaj koji vam se sviđa, kao što su akvariji, koji sunajpopularniji http://www.screensavers.com.hr/Cuvari-Zaslona-Akvarij-Ribe/ i odabrati screensaver koji vam se sviđa iz svih raspoloživih. Da bi poslužiti kao primjer, razmislite o tome kako bi se preuzeti i instalirati screensaver riba akvarij. http://www.screensavers.com.hr/Cuvari-Zaslona-Akvarij-Ribe/cuvar-zaslona-akvarijum.htm Nakon što su unutar stranici screensaver koji želite preuzeti, kliknite na gumb ” Download”.
  2. 2. Preuzimanje će početi kada ga pritisnete i morate spremiti datoteku na vašem računalu. Kadpreuzimanje završi, započeli postupak instalacije. Možete odabrati dodatne programe sponzori, ili nastaviti s instalacijom propuštanjem screensaver ponude koje će se pojaviti, oni nisu potrebni kako bi imati screensaver. Posljednji korak instalacije će vam dati mogućnost birati gdje će biti instaliran vaš screensaver, iako je naš program će stvoriti zadani smjer u kojem možete automatski instalirati sve screensaver ste preuzeli. Konačno, morate odabrati mjesto gdje Raspakirajte i instalirajte screensaver. Ako te nije briga, naš program će učiniti zadanu rutu. To je mjesto gdje sve svoje čuvare zaslona želite instalirati.
  3. 3. Po završetku cijele instalacije u potpunosti, vidjet ćete da se otvara prozor za konfiguriranje čuvara zaslona. To jeWindows operativni sustav. Vi ćete vidjeti pregled nju i odabrati računalo minuta čekati u stanju mirovanja kako bi aktivirali. To jesvojstvo Windows i odnosi se na sva računala s ovim operativnim sustavom. Screensaver ove web stranice vrijede samo za računala s Windows operativnim sustavom. Kao i većina web stranica koje smo vidjeli.

×