Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Наръчник за изтегляне и инсталиране на скрийнсейвъри

400 views

Published on

Информация стъпка по стъпка за изтегляне на скрийнсейвъри от един уеб сайт. Ръководство стъпка по стъпка от процеса на инсталирането на тези програми за Windos OS. Как да изтеглите и инсталирате скрийнсейвъри.

Published in: Software
  • My struggles with my dissertation were long gone since the day I contacted Emily for my dissertation help. Great assistance by guys from ⇒⇒⇒WRITE-MY-PAPER.net ⇐⇐⇐
       Reply 
    Are you sure you want to  Yes  No
    Your message goes here

Наръчник за изтегляне и инсталиране на скрийнсейвъри

  1. 1. Наръчник за изтегляне и инсталиране на скрийнсейвъри В този документ, който ще бъде в състояние да открият това, което трябва да направя, за да изтеглите и инсталирате скрийнсейвъри, които са на разположение на интернет. Да вземем примера на съдържание, което може да се намери в http://www.xn--b1aficcbd0aygcf4j.com/ и за да можете да се насладите на безплатни мултимедийни продукти за вашия компютър. Нека да видим как! За да започнете, трябва да влезе в една уеб страница, която ви харесва, като Аквариуми, които са най- популярни http://www.xn--b1aficcbd0aygcf4j.com/Screensavers-Aquariums/ и изберете скрийнсейвъри, които ви харесват от всички налични. За да служи като пример, помислете как бихте се предприеме, за да изтеглите и инсталирате риба аквариум скрийнсейвър. http://www.xn--b1aficcbd0aygcf4j.com/Screensavers-Aquariums/Screensaver-aquarium.htm След като сте вътре на страницата на скрийнсейвъра, който искате да изтеглите, кликнете върху бутона ”Download ”..
  2. 2. Изтеглянето ще започне, когато го натиснете и вие трябва да запишете файла на вашия компютър. Когато изтеглянето приключи, стартирайте инсталационния процес. Можете да изберете допълнителни приложения от спонсори, или да продължите с инсталацията чрез изрязване скрийнсейвър оферти, които ще се появят, те не са необходими, за да имат скрийнсейвъра. Последната стъпка на инсталацията ще ви даде възможност да изберете къде ще бъде инсталиран на вашия скрийнсейвър, въпреки че нашата програма ще създаде маршрут по подразбиране, където можете автоматично да инсталирате всички скрийнсейвъри, които изтегляте. И накрая, ще трябва да изберете място, където можете разархивирайте и инсталирате скрийнсейвъра. Ако не ви е грижа, нашата програма ще направите маршрут по подразбиране. Това е мястото, където всички ваши скрийнсейвъри, които искате да инсталирате.
  3. 3. След завършване на цялата инсталация напълно, вие ще видите, че тя се отваря прозореца за конфигуриране на скрийнсейвър. Това е самата операционна система Windows. Вие ще видите визуализация на нея и изберете компютър минути чакане в неактивен режим, за да активирате. Това е свойство на Windows и се прилага за всички компютри с тази операционна система. Скрийнсейвърът на този уеб сайт, са валидни само за компютри с операционна система Windows. Подобно на повечето от сайтовете, които сме виждали.

×